Stoiximan Super League

Μπεργκ… ο δωδέκατος παίκτης

Από τον πάγκο αναμένεται να έρθει και στον κυριακάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ο Μπεργκ. Αισιοδοξία για την επέκταση του συμβολαίου του Σουηδού. Στο εξωτερικό για παίκτες ο Νταμπίζας.

Προσέχει για να τον έχει και να τον… απολαμβάνει. Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να επέστρεψε δυναμικά και να φάνηκε σαν να μην έλειψε ποτέ πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 3-1 για το Κύπελλο, ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου θα τον εντάξει σταδιακά στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Πρόθεσή του είναι ο Σουηδός φορ να μην αρχίσει βασικός ούτε το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (19:30), αλλά να αποτελέσει την πρώτη του κίνηση από τον πάγκο. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν είναι 100% έτοιμος μετά από απουσία δύο και πλέον μηνών και προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και να αποφευχθεί κάποιο μυϊκό πρόβλημα, θα υπάρξει ειδική διαχείρισή του από το τεχνικό τιμ. Αν πάντως πάνε όλα καλά, προοδευτικά και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ θα αυξάνεται η ώρα παρουσίας του στο χορτάρι.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα πλάνα εν όψει Ατρομήτου, θα υπάρξουν μαζικές επιστροφές στην ενδεκάδα. Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες, Κουτρουμπής, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης κι ένας εκ των Πέτριτς ή Κλωναρίδη θα συνθέσουν πιθανότατα την ενδεκάδα. Ετοιμοπόλεμος είναι από χθες ο Ντίνας, ενώ μοναδικός απών είναι ο Σίλντενφελντ.

Επαφές για Μπεργκ και άλλους

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και για άλλες επαφές που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Παράλληλα έχει επωμιστεί τις διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, που λήγει το 2017. Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και παρότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό, εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και ο 28χρονος άσος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές, αλλά και υψηλότερη ρήτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x