Stoiximan Super League

Μπούι: «Βρίσκω τον ρυθμό μου»

Βελτίωση διακρίνει στην απόδοση του ο Ουασίμ Μπούι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό. «Μεγάλη η ποιότητα του Μπεργκ», σχολίασε.

Ο Ουασίμ Μπούι νιώθει καλύτερα -αγωνιστικά- τον τελευταίο καιρό, καθώς όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην Nova αρχίζει και βρίσκει ρυθμό, ενώ δήλωσε πως δεν ένιωσε πίεση σε κανένα χρονικό σημείο της σεζόν, παρότι δεν έπαιζε το ίδιο καλά. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και στην επάνοδο του Μάρκους Μπεργκ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πρώτο του γκολ και την απόδοση του: «Αισθάνομαι καλά μετά το πρώτο μου γκολ. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά ως ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να σκοράρω. Μπορείς να δεις στα παιχνίδια ότι βρίσκω τον ρυθμό μου και κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να δίνω το μάξιμουμ στην ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό. Δεν υπήρχε πίεση, διότι δεν διαβάζω τι γράφεται στα media ή τι λέει ο κόσμος. Στην αρχή χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ και να βρω το δρόμο μου και σιγά-σιγά βελτιώνομαι, βρίσκω τον ρυθμό μου και παίζω καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Αυτό θέλω για την ομάδα, το κλαμπ και τους οπαδούς μας. Να δίνω τα πάντα κάθε φορά και να μην τους απογοητεύω».

-την επιστροφή του Μπεργκ: «Όλοι είναι καλοί στην ομάδα. Δεν μπορείς να πεις ότι επειδή ξαφνικά παίζει ο Μάρκους πως αισθανόμαστε σούπερ στο παιχνίδι. Όποιος παίζεις ως επιθετικός έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της ομάδας και προφανώς ο Μάρκους έχει μεγάλη ποιότητα στο τελείωμα των φάσεων. Όλοι μπορούν να το δουν, το ίδιο έγινε και με τον Παναιτωλικό. Όλοι μας είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε».

-τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται: «Πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Δεν θα πάμε σε κανένα για την ισοπαλία. Θέλουμε να κερδίζουμε και το ματς με τον Ατρόμητο είναι σημαντικό για εμάς, διότι θέλουμε να παραμείνουμε κοντά σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα, ώστε όταν κάνουν κάποια λάθη να επιστρέψουμε. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Όλοι όσοι έρχονται στη Λεωφόρο κλείνονται, παίζουν πίσω. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο για να δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται τον αντίπαλο. Με τον Παναιτωλικό έγινε το ίδιο, όμως βρήκαμε τον χώρο για να διασπάσουμε την αμυντική τους γραμμή. Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Πάμε ματς με το ματς. Παίζουμε με τον Ατρόμητο και δεν σκεφτόμαστε αυτό με την Αϊντχόφεν. Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με την Ατρόμητο και μετά θα δούμε αυτό με την Αϊντχόφεν. Μετά θα δούμε αυτό με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x