Betmasters

Μπορεί να ήρθε ο καιρός για την Άστον Βίλα…

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr ένα από τα πιο σπάνια ενδεχόμενα στο αγγλικό ποδόσφαιρο: Να χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους «Villans».

Η δεύτερη αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερσιπ αρχίζει μ΄ ένα παιχνίδι, στο οποίο η παράδοση είναι «μπετόν». Η παράδοση στο Νησί παίζει μεγάλο ρόλο και ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάται, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο ισχυρή στην παρούσα φάση. Ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος ότι η ομάδα του Λούις φαν Χάαλ θα πάει στο Μπέρμιγχαμ για να ξεπαστρέψει την Άστον Βίλα, που με τον Τιμ Σέργουντ στον πάγκο της έχει ατσαλώσει χαρακτήρα. Αποτελεί, άλλωστε, ένα μικρό θαύμα το γεγονός πώς κατάφερε να μείνει στην κατηγορία πέρυσι…

Αμφότερες θα παραταχθούν στο «Βίλα Παρκ», προερχόμενες από νίκες 1-0 στην πρεμιέρα. Οι «Villans» πέρασαν από το Μπόρνμουθ με 1-0, κάνοντας μία τελική της προκοπής. Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν, στο «Ολντ Τράφορντ», την Τότεναμ με το ίδιο σκορ εξαιτίας του αυτογκόλ του Ουόκερ! Το φοβερό είναι πώς καμία ομάδα την πρώτη αγωνιστική δεν έκανε μόνο μία τελική προσπάθεια, όπως η Γιουνάιτεντ… Ο Ρομέρο τη βοήθησε πολύ στο να κρατήσει το σκορ κι απόντος του Ντε Χέα (εκτός αποστολής, προσδοκώντας τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης) θα είναι βασικός ξανά, με τον Σαμ Τζόνστον αλλαγή.

Η τιμωρία του Φελαϊνί, το πρόβλημα του Τζόουνς και η ανετοιμότητα του Ρόχο αποτελούν σημαντικά προβλήματα για τον Ολλανδό. Αν ήταν ok, όλοι θα έπαιζαν βασικοί με γνώμονα τη λογική. Για τους γηπεδούχους σίγουρα εκτός είναι οι Χιλ, Γκρίλις και Οκόρε. Με εξαίρεση τον τρίτο, οι υπόλοιποι θα φλέρταραν με την ενδεκάδα. Ο Σέργουντ δεν θα κάνει αλλαγές στο σχήμα που νίκησε την Μπόρνμουθ, επομένως Αγκμπονλαχόρ, Σινκλέρ και ο μέτριος, στο προηγούμενο ματς, Τζόρνταν Αγιού θα είναι βασικοί, με τον σκόρερ Γκεστέντ να έρχεται από τον πάγκο.

Υπάρχει μία πιθανότητα ο φαν Χάαλ να βάλει βασικό τον Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος μπήκε αλλαγή με τους Λονδρέζους. Η Άστον Βίλα έχει μία νίκη σε 39 ματς Πρωταθλήματος με τη Γιουνάιτεντ, η οποία «τρέχει» αήττητο σερί δεκατεσσάρων νικών και τεσσάρων ισοπαλιών από το 3-0 για το Λιγκ Καπ τον Οκτώβρη του 1999. Από το 3-1 του Αυγούστου του 1996 έχει να κερδίσει η γηπεδούχος για το Πρωτάθλημα, ενώ Ρούνι (13 γκολ) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (32 νίκες) έχουν τις καλύτερες επιδόσεις τους κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Αν οι αριθμοί παίζουν μπάλα, το «διπλό» θα περάσει σαν άνεμος… Αν εξαρτάται η κατάληξη ενός αγώνα από την έδρα, τον προπονητή (δίχως να εννοούμε πώς ο φαν Χάαλ είναι κατώτερος του Σέργουντ, αλλά εξετάζεται η επιρροή που έχει ο καθένας στην ομάδα του) και την ψυχολογία, η Βίλα δεν είναι τόσο αουτσάιντερ. Ρόστερ έχει καλύτερο και ακριβότερο η Γιουνάιτεντ, θέλει δουλειά, όμως, ακόμη και στην παρούσα φάση είναι μπόσικη στην γκέλα. Ρίσκο με τον «άσο» είναι η πρώτη επιλογή και σαν δεύτερη θα μπει ένα μικρότερο ποντάρισμα στο ίδιο σημείο από το 45λεπτο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
335. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1 (5,25)
335. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 1 Η – 1 Τ (10,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x