Πόλο

«Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα στη Βουδαπέστη»

Ο Γιάννης Φουντούλης μιλάει στο waterpololive.gr για τη μεγάλη πρόκληση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

- Καλησπέρα Γιάννη, όλα πάνε καλά με την προετοιμασία της Εθνικής; «Μια χαρά. Υπάρχει μεγάλη κούραση, όμως αυτή συνδυάζεται με τη θέλησή μας για να εκπροσωπήσουμε επάξια την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Είναι μια επίπονη διαδικασία, υπάρχουν δύσκολες στιγμές λόγω των πολύωρων προπονήσεων, όμως η χαρά για κάτι καλό ξεπερνάει κάθε εμπόδιο».

- Ποιος είναι ο στόχος σας σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; «Θέλουμε να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε… Αρχικά θέλουμε να βρεθούμε στην εξάδα, αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε απευθείας την πρόκριση στα ημιτελικά, και στα χιαστί ματς να προκριθούμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την Εθνική μας, μια κι έχει να το πετύχει από το 1999 (4η) και τη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Φλωρεντία».

- Πόσο καλό ή κακό είναι που ξεκινάτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι (ξανά) στο Μαυροβούνιο; «Πλέον (μετά δηλαδή την ήττα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης) το Μαυροβούνιο θα είναι… υποψιασμένο. Ομως εμείς αποδεικνύουμε διαρκώς ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κοντράρουμε κάθε ομάδα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x