Stoiximan Super League

«Μπορούσαμε έστω τον βαθμό»

Η Κέρκυρα έφυγε με άδεια χέρια από τα Γιάννενα, αλλά ο προπονητής της, Μιχάλης Γρηγορίου, θεωρεί ότι θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον ΠΑΣ, στο οποίο η ομάδα του έχασε με 2-1 για την 21η αγωνιστική της Super League, ότι οι Φαίακες θα μπορούσαν φύγουν τουλάχιστον με την ισοπαλία από το γήπεδο. Επίσης, στάθηκε με τα λεγόμενα του και στον κακό αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν εκ των προτέρων ένα δύσκολο παιχνίδι και βάσει του γηπέδου, αλλά και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση λόγω του ότι παίξαμε Πέμπτη με την ΑΕΚ. Είχαμε πει να προσέξουμε πολύ τα στημένα γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ψηλά παιδιά και μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για μας, με το γκολ που πετύχαμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όσο άντεχε το γήπεδο προσπαθούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Δυστυχώς ήρθε το 1-1 στο 45' για να μην πάμε με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν ουσιαστικά η μεταφορά της μπάλας από εστία σε εστία. Εμείς αντιμετωπίσαμε καλά τα στημένα, αλλά στο 80' σε επανάληψη πρώτου γκολ δεχτήκαμε και το δεύτερο σ' ένα διάστημα με 4-5 συνεχόμενα στημένα του ΠΑΣ. Δεν πήραμε τίποτα, αν και μπορούσαμε έστω τον βαθμό. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο για την παραμονή, δεν έχουμε χρόνο για χαρές ή λύπες, έχουμε ματς την Τετάρτη, θέλουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν σε τέτοιο γήπεδο».

Ερωτήθηκε για το αν υστέρησε η Κέρκυρα σε δύναμη και απάντησε: «Ο ΠΑΣ βάσει σωματοδομής είχε ψηλά παιδιά που έχουν μάθει να παίζουν σε τέτοιο γήπεδο. Εμείς κοιτάξαμε να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x