Super League 2

«Να αρθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος της ΑΕΚ»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντόνης, δήλωσε ότι πρέπει να χτίσει γήπεδο η ΑΕΚ, και τόνισε ότι πρέπει να γίνει με σεβασμό προς το περιβάλλον. «Υπάρχει θετική πρόθεση», το σχόλιο του κ. Ασλανίδη.

Αδικία χαρακτήρισε το γεγονός ότι δεν έχει γήπεδο η ΑΕΚ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά το τέλος συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης, Ευάγγελο Ασλανίδη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρω ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ με διαβεβαίωσε ότι θα είναι το στο πλευρό της κυβέρνησης, στην κατεύθυνση ώστε να υπάρξει διαφάνεια και πάταξη της βίας», είπε αρχικά και για το θέμα της «Αγια-Σοφιάς» είπε:

«Δεν θα πω κάτι περισσότερο από ότι έχει πει το κόμμα και ο πρωθυπουργός. Η άποψη είναι ότι πρέπει ότι προβλέπεται βάσει να γίνει βάσει του αρχικού παραχωρητήριου. Πρέπει να θα αρθεί η αδικία που έχει γίνει εις βάρος της ΑΕΚ, να έχει γκρεμιστεί το γήπεδο της. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν με σεβασμό προς το περιβάλλον και να μου και όλους τους. Πρέπει να γίνει δημοκρατική συζήτηση».

Από την πλευρά ο κ. Ασλανίδης ανέφερε: «Κάναμε μια χρήσιμη κουβέντα. Εμμένει ότι η πρόθεση του είναι να φτιαχτεί ένα τίμιο και καθαρό πρωτάθλημα. Ζήτησε να συμμορφωθούν όλοι με τους κανόνες και την τήρηση ενός προγράμματος που θα βγει για να καθαριστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρξε συζήτηση για το γήπεδο και είναι άκρως θετική πρόθεση του νέου Υφυπουργού και του πρωθυπουργού είναι να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ, μόλις η νέα κυβέρνηση να βρει το βηματισμό της θα βρεθούμε σε ένα τραπέζι για να βρούμε την καλύτερη λύση. Για το ματς με τον Ολυμπιακο ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας καλός και να κερδίσει ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα γίνει συνάντηση του κ. Κοντονή με τον πρόεδρο της Super League και του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Μποροβήλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x