Βόλεϊ

Να «καθαρίσει» στην Κυψέλη ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός του έβαλε… δύσκολα στο κλειστό της Πυλαίας στα δύο πρώτα ματς των ημιτελικών της Volleyleague, όμως ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση στον τελικό.

Να ανακτήσει το χαμένο έδαφος μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας -που του στερεί το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς- θέλει ο ΠΑΟΚ στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες (1-1) στα μέχρι τώρα ματς και ο «δικέφαλος» ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση στον τελικό, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Άλλωστε έχει… ενέχυρο τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όταν μέσα στην «καυτή» Κυψέλη κατάφερε να κυριαρχήσει, ενώ γενικότερα φέτος δεν έχει δείξει να «κολλάει» σε δύσκολες έδρες.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, για το ματς που θα γίνει την Τρίτη στις 19.30, με τον τεχνικό του συλλόγου να μην αντιμετωπίζει απουσίες. Ο έμπειρος προπονητής όμως, αναγνώρισε τις δυσκολίες του ματς, τονίζοντας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μία πολύ καυτή έδρα. Αφήνουμε πίσω τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο , που θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, αλλά αυτό μπορεί να μοιράσει το άγχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x