F1

«Να κάτσουν και να τα συζητήσουν»

Να λύσουν τις όποιες διαφορές μπορεί να προέκυψαν από την κόντρα τους στο γκραν πρι του Μπαχρέιν θέλει από τους Μπάτον και Πέρες ο Μάρτιν Γουίτμαρς.

Την άποψη ότι οι Τζένσον Μπάτον και Σέρχιο Πέρες πρέπει να έχουν ένα τετ-α-τετ μετά τα όσα συνέβησαν στο γκραν πρι του Μπαχρέιν εξέφρασε ο Μάρτιν Γουίτμαρς.

Το αφεντικό της McLaren τόνισε πως η ριψοκίνδυνη μονομαχία των δύο πιλότων είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της ομάδας να αφήνει ελεύθερους τους πιλότους της να τρέχουν, χωρίς να τους εμποδίζει με εντολές.

«Ο Τζένσον είναι ώριμος και θα αντιδράσει σωστά. Ίσως να πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε και μετά να μείνουν μόνοι τους. Ότι συνέβη στην πίστα ζημίωσε και τους δύο, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν αφήνεις τους πιλότους σου να τρέξουν», ήταν τα λόγια του αφεντικού της McLaren, ο οποίος στη συνέχεια ανάφερε πως μετά το τέλος του γκραν πρι μίλησε με τον Μεξικανό πιλότο.

«Του εξέφρασα την άποψη μου και μου απάντησε πως έχω δίκιο και πως τα θαλάσσωσε. Είναι νέος και θέλει να πιέζει το μονοθέσιο του και εγώ είμαι καλά με αυτό, αλλά το να χτυπήσεις τον ομόσταβλό σου είναι δύσκολο να σου συγχωρεθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x