Stoiximan Super League

«Ναι, ο Παναθηναϊκός έρχεται Πολωνία»

Επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου Γκνιέβινο πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει στην Πολωνία μέρος της προετοιμασίας του το καλοκαίρι.

Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Γκνιέβινο της Πολωνίας θα γίνει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι. Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας, ήρθαν τώρα και δηλώσεις που το επιβεβαιώνουν.

«Είναι σίγουρο. Από τις 3 μέχρι τις 13 Ιουλίου θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο ‘Mistral Sport’ οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα στις 12 Ιουλίου θα δώσουν και φιλικό με τη Λέγκια στο γήπεδο του Τράουγκουτ», δήλωσε ο διευθυντής των εγκαταστάσεων, Ντάριους Τοκάρσκι.

Από πλευράς Παναθηναϊκού λέγεται πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τους Πολωνούς, αλλά πως το συγκεκριμένο κέντρο εξετάζεται πολύ σοβαρά για την προετοιμασία της ομάδας.

Στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, που φέρεται να «τσέκαρε» δια ζώσης άνθρωπος του Παναθηναϊκού, είχε προετοιμαστεί η εθνική Ισπανίας πριν το Euro 2012, ενώ η ομάδα Παμπαίδων του «τριφυλλιού» είχε λάβει μέρος σε τουρνουά που είχε γίνει εκεί τον Απρίλιο του 2013.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x