Stoiximan Super League

Νάπολι ήταν αυτή…

Πολύ σκληρή για τα… δόντια της Καλλονής αποδείχθηκε, όπως ήταν λογικό, η Νάπολι. Οι Ιταλοί στρίμωξαν την ομάδα του Ματζουράκη, που κατάφερε όμως ν’ αντιδράσει και να χάσει τελικά με το αξιοπρεπές 3-1.

Αξιοπρεπώς… κατά το ήμισυ στάθηκε η Καλλονή απέναντι στη Νάπολι.

Η ομάδα της Λέσβου έχασε την μπάλα στο πρώτο μέρος, αλλά στο β’ βελτιώθηκε και άφησε κάποια ενθαρρυντικά δείγματα στον Γιάννη Ματζουράκη.

Πριν το τέταρτο, οι Ιταλοί είχαν προηγηθεί ήδη με διαγώνιο σουτ του Καγιεχόν, ενώ στο 25’ διπλασίασαν τα τέρματά τους (έπειτα από σουτ του Ζαπάτα που κόντραρε). Λίγο πριν την ανάπαυλα, δε, ο Αναστασιάδης σφράγισε το τραγικό ημίχρονο με αυτογκόλ.

Τουλάχιστον όμως η Καλλονή (βοηθούμενη και από τις αλλαγές) βελτίωσε την εικόνα της στο β’ μέρος. Αφού έφτιαξε λοιπόν κάποιες φάσεις, κατάφερε τελικά και να σκοράρει, με την κεφαλιά του Ατζέτζο στο 85’ (έπειτα από κόρνερ του Στεβάνοβιτς) να γράφει το τελικό 3-1.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΑΠΟΛΙ (Ράφα Μπενίτεθ): Ράφαελ (70’ Κολόμπο), Μάτζιο, Κουλιμπαλί (70’ Λουπέρτο), Αλμπιόλ, Μπρίτος, Ραντόσεβιτς (60’ Ινλέρ), Ζορζίνιο, Καγιεχόν, Μίτσου (60’ Πάντεφ), Ινσίνιε, Ζαπάτα

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Μπαρέρα (55’ Χωριανόπουλος), Γιορέντε (55’ Στεβάνοβιτς), Ναβάρο, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σάλες, Λεάντρο, Καλτσάς (75’ Βλαστέλλης), Καμαρά (70’ Κεϊτά), Μανούσος (46’ Αντέτζο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x