Ανακοίνωση με τίτλο «αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας συγκρούονται με την πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε» εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι ευθύνεται για τα μέτρα ύψους 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, έναντι παροχών ύψους 12 δισεκατομμυρίων ευρώ, για τον αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης κάτω από όλες τις προβλέψεις, για τη γενιά των 360 ευρώ με τις νέες θέσεις εργασίας να είναι στο 60% τους θέσεις μερικής απασχόλησης καθώς επίσης και για το τέταρτο μνημόνιο που φέρνει μέτρα μετά το 2018 και το οποίο έχει ήδη υπογραφεί, κάνοντας το νέο ψέμα για δήθεν τέλος της επιτήρησης, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ακόμα πιο εξοργιστικό.

Προσθέτει δε ότι οι πολίτες θυμούνται τι υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας και βλέπουν τι έκανε, ενώ χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα, απαξιωμένο πρωθυπουργό, καταλήγοντας ότι το τι λέει ελάχιστη σημασία έχει πια.

Πηγή: skai.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ