Gossip

Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες… στην πασαρέλα

Εκτός από τα γήπεδα, οι Βραζιλιάνοι άσοι Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες, έλαμψαν και πάλι, αυτή την φορά όμως, στο κόκκινο χαλί ως καλεσμένοι στο πλαίσιο της επίδειξης μόδας του οίκου Balmain.

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού συνεχίζεται με τα μοντέλα να προσπαθούν άδικα να κλέψουν την παράσταση, αφού και εκεί πρωταγωνιστούν τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες παραβρέθηκαν στην επίδειξη μόδας γυναικείας ένδυσης του οίκου Balmain, καλεσμένοι του δημιουργού Oliver Rousteing, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή αποκλειστικά και μόνο για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ο μέχρι πρόσφατα παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι θερμός υποστηρικτής της επίσης Βραζιλιάνας σούπερ μόντελ της Victoria’s Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, καθώς μετά το σόου γευμάτισαν μαζί σε κοινή παρέα και αμφότεροι μοιράστηκαν τη στιγμή στις προσωπικές ιστοσελίδες στα σόσιαλ μίντια.

Τέλος, ο Ντάνι Άλβες απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ο πλακατζής της παρέας καθώς μετά τα μοντέλα, περπάτησε και ο ίδιος για κάποια μέτρα στην πασαρέλα.



Επιμέλεια: Άννα Τζήκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x