Επικαιρότητα

Νεκρή 17χρονη από τον καταυλισμό του Ελληνικού

Αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό

Την τελευταία της πνοή άφησε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί με αδιαθεσία, μία 17χρονη από το Αφγανιστάν, που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού.

Η ανήλικη Μαχάζ είχε αισθανθεί αδιαθεσία, πήγε στο γιατρό του κέντρου φιλοξενίας και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για λίγες μέρες. «Δεν είχαν καλές υπηρεσίες εδώ, της έδωσαν κάποια φάρμακα που δεν είχαν αποτέλεσμα», λέει η μητέρα της 17χρονης στο Star.

Η 17χρονη με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην σκηνή της στις ίδιες άθλιες συνθήκες και μέσα σε λίγη ώρα άρχισε η περιπέτειά της. Λιποθύμησε και ο πατέρας της, αφού την σήκωσε στα χεριά του, έψαχνε για ταξί στην παραλιακή γιατί δεν υπήρχε εκείνη την στιγμή ασθενοφόρο στο Ελληνικό. «Βγήκα στον δρόμο και τα ταξί δεν σταματούσαν, δεν μας έπαιρναν αν και την κρατούσα έτσι στα χεριά μου. Τελικά ένα ταξί σταμάτησε», λέει ο πατέρας της.

Η κοπέλα μόλις έφτασε στο Λαϊκό νοσοκομείο μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να την σώσουν. Όμως η κατάσταση ήταν επιβαρυμένη και το κορίτσι κατέληξε. Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δήλωσε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x