Επικαιρότητα

Νεκρή βρέθηκε η σύζυγος του μυστηριωδώς εξαφανισμένου λόρδου Λουκάν

Πριν από λίγους μήνες η 80χρονη πρώην σύζυγος του λόρδου έδωσε συνέντευξη στην οποία δήλωνε πως ο εξαφανισμένος άνδρας της είχε αυτοκτονήσει.

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στην οικία της η γυναίκα του επί 43 χρόνια εξαφανισμένου λόρδου Λουκάν τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά τη δολοφονία της γκουβερνάντας των παιδιών του.

Σήμερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το πτώμα της 80χρονης λαίδης Λουκάν στην πολυτελή κατοικία της στην ακριβή συνοικία του Λονδίνου Μπελγκρέβια. «Ο θάνατός της θεωρείται ανεξήγητος, αλλά όχι ύποπτος», ανέφερε η αστυνομία.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Ρίτσαρντ Λουκάν πριν από 43 χρόνια, του λόρδου γνωστού ως "Λάκι", είχε προκαλέσει αίσθηση, ενώ οι εικασίες για το θέμα έχουν συχνά απασχολήσει τα βρετανικά μέσα.

Ο λόρδος Λουκάν εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη του πτώματος της νταντάς των παιδιών του Σάντρα Ρίβετ μέσα στο σπίτι του στο κεντρικό Λονδίνο, το 1974. Η γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο.

Αργότερα θεωρήθηκε ότι ο λόρδος είχε μπερδέψει την νταντά με την εν διαστάσει σύζυγό του Βερόνικα, η οποία επίσης είχε δεχτεί επίθεση και είχε καταφύγει σε γειτονική παμπ, αιμόφυρτη, για να ειδοποιήσει τις αρχές.

Η εν διαστάσει σύζυγός του μετά από καιρό κατήγγειλε ότι ο λόρδος Λουκάν ήταν ο δράστης της επίθεσης εις βάρος της ενώ πριν από λίγες μέρες η ίδια έδωσε συνέντευξη στην οποία δήλωσε πως πίστευε ότι ο εξαφανισμένος άνδρας της είχε αυτοκτονήσει.

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο λόρδος εθεάθη σε διάφορα σημεία του κόσμου αλλά οι συγγενείς του θεωρούν ότι ο Λουκάν πέθανε αμέσως μετά την εξαφάνισή του.

Το 1999 το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου τον ανακήρυξε νεκρό και τον περασμένο χρόνο δικαστής εξέδωσε πιστοποιητικό θανάτου επιτρέποντας έτσι στον γιο του, τον Τζορτζ Μπίναμ, να κληρονομήσει τον τίτλο του.

Μια από τις πολυάριθμες θεωρίες για την τύχη του Λουκάν είναι ότι αυτοπυροβολήθηκε και στη συνέχεια δόθηκε ως τροφή σε τίγρεις ζωολογικού κήπου του φίλου του Ασπάιναλ ενώ ο φίλος του Ασπάιναλ δήλωσε το 2000 ότι ο Λουκάν είχε δέσει μια πέτρα στον λαιμό του και είχε πέσει στη Μάχγη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x