Νέα μοντέλα

Νέο Peugeot 208 από 13.390 ευρώ

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα του, το Peugeot 208 – το μοντέλο της μάρκας με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων – αποκτά νέα εμφάνιση.

Το ελκυστικό στιλ, που συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία το κομψό με το σπορ στοιχείο, τονίζεται ακόμη περισσότερο από τα νέα 3D LED πίσω φωτιστικά σώματα που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε μια νέα παλέτα μεταλλικών και ματ χρωμάτων διευρύνοντας τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Η γκάμα εμπλουτίζεται περαιτέρω με την προσθήκη των εκδόσεων GT Line και GTi, ενώ τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συμπληρώνουν νέα συστήματα (όπως το Active City Brake, το Σύστημα Multimedia SMEG με λειτουργία MirrorScreen, το Σύστημα Park Assist) διευκολύνοντας την καθημερινότητα του οδηγού.

Το νέο Peugeot 208 εφοδιάζεται με τους νέους κινητήρες PureTech και BlueHDi της PSA οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro6, με αποκορύφωμα τον κινητήρα πετρελαίου 1.6BlueHDi - 100 ίππων που καταναλώνει μόλις 3 λίτρα/ 100 χλμ. και εκπέμπει μόλις 79 γρ./χλμ. CO2...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x