Δελτία Τύπου

Νέο μοναδικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το sportfm.gr

Με μία μοναδική επίδοση έκλεισε ο Μάιος για το sportfm.gr.

O Μάιος ήταν ο μήνας της αγωνιστικής κορύφωσης σε όλα τα αθλήματα και η ολοκλήρωση του χάρισε ένα τεράστιο ρεκόρ στο sportfm.gr.

Για την ακρίβεια εσείς μας το χαρίσατε με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στο ποδόσφαιρο και με τα πλέι οφ που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αλλά και με την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης να αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα pageviews του sprotfm.gr ξεπέρασαν τα 94 εκατομμύρια* καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί μόλις τον Μάρτιο που μας πέρασε με 92 εκατομμύρια μοναδικές θεάσεις σελίδων.

Μία επίδοση που μας φέρνει στην πρώτη θέση των αθλητικών ιστοσελίδων και μάλιστα με τεράστια διαφορά από τον ανταγωνισμό (πάνω από δέκα εκατομμύρια) και στην πρώτη θέση του ελληνικού internet γενικότερα.

Έχουμε την εντύπωση ότι μόνο το Facebook μας περνάει σε αυτό τον τομέα, αλλά που θα πάει θα το περάσουμε και αυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή τη μοναδική επίδοση που μας χαρίσατε και εμείς από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να γράφουμε τα πάντα, για όλους, όπως κάνουμε καθημερινά.

*Με βάση τα επίσημα στοιχεία του Google Analytics

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x