Κώστας Νικολακόπουλος

Μας δουλεύει ψιλό γαζί

Την επόμενη ημέρα από το ντέρμπι στον Ολυμπιακό διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Τάσου Κάκου. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του www.sport-fm.gr σχολιάζει την εμφάνιση των ερυθρολεύκων στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και τα σφυρίγματα του «αρχοντα» του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έχασε για δύο λόγους το ντέρμπι. Πρώτον, γιατί ήταν πολύ κακός στο β΄ ημίχρονο. Σε όλο το β΄ ημίχρονο κι όχι μόνο μετά την αποβολή και το 2-1. Και δεύτερον, γιατί αγωνίστηκε σε όλο το ματς με 10 παίκτες, έναντι 14 του Παναθηναϊκού. Το γράφω φυσικά με βάση την ποδοσφαιρική ορολογία, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε όλο το ματς με δέκα παίκτες γιατί έως το 61, που έπαιζε με 11 είχε τον Φετφατζίδη, ο οποίος ήταν σα να μην έπαιζε. Και από το 61 βγήκαν αφενός μεν ως αλλαγή με τον Μοντέστο ο Φετφατζίδης, αφετέρου δε με την κόκκινη ο Αβραάμ, που υπήρξε παρεμπιπτόντως και πηγή κινδύνων για την εστία του Πάρντο.

Ο Κάκος σε όλες τις κρίσιμες φάσεις αποφάσιζε υπέρ του Παναθηναϊκού με τη συνέργεια των εποπτών του. Διότι ο Τάτσης δεν είδε ούτε αυτός το πέναλτι πάνω στον Φουστέρ, ενώ ο Ακρίβος δεν είδε το οφσάϊντ του Γκαρσία στο πέναλτι στον Σισέ.

Για τον Κάκο, τα γραπτά μένουν. Μόλις προχθές Παρασκευή το σχόλιό μου είχε τίτλο, «Κάκος: +7 για ΠΑΟ, -1 για Ολυμπιακό».

Κι άλλος Κάκος. Προσέξτε:

Παίζει Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 το 2007. Τα επόμενα δύο παιχνίδια του με τις ίδιες ομάδες είναι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-4 στον τελικό του κυπέλλου (με αποβολές Γκαλέτι και Αβραάμ στην παράταση) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-1 στα πλέϊ οφ πέρσι…Δηλαδή, μετά από νίκη του Ολυμπιακού, ισοπαλία με αποβολές εις βάρος του Ολυμπιακού και νίκη της ΑΕΚ.

Παίζει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 για το πρωτάθλημα το 2009; Τα επόμενα δύο παιχνίδια του με τις ίδιες ομάδες, την ίδια σεζόν, είναι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 για το κύπελλο και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0 για το πρωτάθλημα, με αποβολή του Μενδρινού από το 61…Δηλαδή, μετά από νίκη του Ολυμπιακού, ισοπαλία με αποβολή εις βάρος του Ολυμπιακού και νίκη του ΠΑΟΚ.

Παίζει πέρσι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2 στην αρχή για το πρωτάθλημα; Το επόμενο παιχνίδι του με τις ίδιες ομάδες, την ίδια σεζόν, είναι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-0 για τα πλέϊ οφ…Δηλαδή, μετά από νίκη του Ολυμπιακού, νίκη του ΠΑΟΚ.

Είχε παίξει πέρσι Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-0 για το πρωτάθλημα; Το επόμενο παιχνίδι του με τις ίδιες ομάδες ήταν χθες, ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-1 με πέναλτι κι αποβολή εις βάρος του Ολυμπιακού. Δηλαδή, μετά από νίκη του Ολυμπιακού, νίκη του Παναθηναϊκού!

Α, χρωστάει και το παλιότερο 4-0 του κυπέλλου. Άντε να μας παίξει και στο β΄ γύρο στο Καραϊσκάκη.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x