Stoiximan Super League

Διαμαρτύρονται στο Λιμάνι!

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά την ήττα () από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τρεις φάσεις, οι οποίες θεωρούν ότι δεν καταλόγισε σωστά ο Τάσος Κάκος. «Πρόκειται για διαιτητικό έγκλημα», είναι η χαρακτηριστική ατάκα της διοίκησης.

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά την ήττα (2-1) από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τρεις φάσεις, οι οποίες θεωρούν ότι δεν καταλόγισε σωστά ο Τάσος Κάκος. «Πρόκειται για διαιτητικό έγκλημα», είναι η χαρακτηριστική ατάκα της διοίκησης.

Οι λόγοι που διαμαρτύρονται

Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», η πρώτη ήταν όταν ο Κερκυραίος διαιτητής δεν καταλόγισε κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο διαμαρτυρόμενοι για αγκωνιά που έδωσε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο 3’ της αναμέτρησης.

Η δεύτερη ήταν στο 59’ο λεπτό που υποστηρίζουν ότι ο Κάκος δεν καταλόγισε πέναλτι μετά από "μονομαχία" του Σπυρόπουλου με τον Φουστέρ και ανατροπή του δεύτερου μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού.

Τέλος, η τρίτη φάση ήταν μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό. Υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να καταλογίσει πέναλτι καθώς -νωρίτερα- ο Σισέ ακούμπησε τη μπάλα και ο Λουίς Γκαρσίας ήταν σε θέση οφ-σάιντ. Κάτι που σημαίνει ότι η φάση θα έπρεπε να είχε σταματήσει εκεί.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες του Βαλβέρδε παρουσιάστηκαν τελείως διαφορετικοί στο δεύτερο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν πολύ καλύτεροι και δεν έδωσαν πολλά δικαιώματα στο «τριφύλλι».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός δεν αντέδρασε στις αλλαγές που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας, βάζοντας στο β’ ημίχρονο τον Γκαρσία και τον Μαρίνο. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν εμφανίζονται το ίδιο φρέσκοι στο β’ ημίχρονο, κάτι που είχε φανεί στους προηγούμενους αγώνες της ομάδας.

Παρόλα αυτά, στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα καταφέρει τελικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν ότι η δική τους ομάδας είναι καλύτερη από εκείνη των «πρασίνων» και αν είχαν παρουσιαστεί ποιο συγκεντρωμένοι θα είχαν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Από τη Μίλαν ήρθαν για τον Φετφατζίδη. Τον νεαρό χαφ είδε και σκάουτερ της Λεβερκούζεν. Ανθρωπος από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουέστ Μπρόμιτς είδε τον Τοροσίδη, ενώ υπήρχαν σκάουτερ και από τη Λίβερπουλ και τη Βόλφσμπουργκ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x