Κώστας Νικολακόπουλος

Η απόφαση για τον Λάζαρο είναι ξεκάθαρη. Και τον δικαιώνει…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την ουσία της εξέλιξης στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου.

· Όλοι οι σύλλογοι κάνουν την επικοινωνία τους, θέλουν να περνάνε τις γραμμές τους κλπ, κλπ. Κι όλοι μας έχουμε τις απόψεις μας και προσπαθούμε να τις τεκμηριώσουμε. Θεμιτό είναι και μέσα στο όλο παιχνίδι.

· Απλά, σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Χριστοδουλόπουλου, κι αν θέλουμε να πάμε στο ψαχνό της, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει, ούτε να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης: υπάρχει πλέον μία δικαστική απόφαση. Και ξεκάθαρα είναι υπέρ του Ολυμπιακού και του Λάζαρου! Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και τον παίκτη του.

· Όλα τα άλλα μπορούμε να τα συζητήσουμε. Αλλά αυτό όχι. Ένα δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της μίας πλευράς. Εξ ου, άλλωστε, και η μία πλευρά δηλώνει επίσημα την ικανοποίηση της, η δε άλλη πλευρά δηλώνει επίσημα τη δυσαρέσκεια της. Τι πιο εξόφθαλμο.

· Κι αν θέλουμε να το πάμε και πιο πέρα: βγήκε μία απόφαση και μάλιστα μιλάει ξεκάθαρα για την ουσία του θέματος. Και μας λέει ότι δεν υπάρχει κανένα έγκυρο και νόμιμο συμβόλαιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Χριστοδουλόπουλου.

· Οπότε, κατ΄ επέκταση, μπορεί κάποιος εύλογα να συμπεράνει ότι αφού δεν αναγνωρίζεται ότι υπάρχει έγκυρο και νόμιμο συμβόλαιο μεταξύ ΑΕΚ και Λάζαρου, τότε για ποιες τιμωρίες του Ολυμπιακού και του παίκτη είναι δυνατόν να γίνεται λόγος;...

· Ασφαλώς κι η ΑΕΚ, όπως κι ο Ολυμπιακός, μπορούν να προσφύγουν όπου νομίζουν για την όποια συνέχεια της υπόθεσης. Και πρέπει να περιμένουμε και την οριστική δικαστική ετυμηγορία. Όμως, αυτή την στιγμή υπάρχει μία ξεκάθαρη δικαστική απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού και υπέρ του Λάζαρου και κατά κοινή ομολογία αποτελεί πρόκριμα και για την τελεσίδικη έκβαση της υπόθεσης ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x