Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός στις τέσσερις πιο άτυχες ομάδες φέτος στην Ευρώπη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα πεπραγμένα για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τα υπόλοιπα φετινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

· Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα, η Λίβερπουλ κι η Άϊντχοβεν; Διεκδικούν τον άτυπο τίτλο της πιο άτυχης ομάδας φέτος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

· Πρόκειται για τις τέσσερις ομάδες που έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματα στα πρωταθλήματα τους, χωρίς όμως να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Πολύ απλά, γιατί υπήρχαν τέσσερις άλλες ομάδες που έφεραν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ουσιαστικά τα καλύτερα στην Ευρώπη!

· Ο Ολυμπιακός είχε 24-3-3 (σε νίκες-ισοπαλίες-ήττες), δηλαδή δεν κέρδισε μόλις έξι παιχνίδια του από τα συνολικά 30.

· Η Πόρτο έχει 26-4-3, δηλαδή δεν κέρδισε μόνο εφτά παιχνίδια της από τα 33 (έχει ακόμη μία αγωνιστική)

· Η Λίβερπουλ είχε 30-7-1, δηλαδή δεν κέρδισε μόνο τα οκτώ παιχνίδια της από τα 38.

· Κι η Άϊντχοβεν είχε 26-5-3, δηλαδή δεν κέρδισε μόνο τα οκτώ παιχνίδια της από τα 34.

· Γιατί δεν πήραν το πρωτάθλημα με τέτοια αποτελέσματα; Γιατί ο ΠΑΟΚ είχε 26-4-0, η Μπενφίκα 27-3-3, η Μάντσεστερ Σίτι 32-2-4 και ο Άγιαξ 28-2-4!

· Αυτές οι τέσσερις ομάδες είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα στα φετινά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα (32-3-1) και τις Σαχτάρ (23-4-1), Γιάνγκ Μπόϊς (28-4-2) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (24-4-2).

· Κοινώς, όπως βλέπουμε ο Ολυμπιακός έχει τα καλύτερα αποτελέσματα μετά από μόλις πέντε ομάδες (ΠΑΟΚ, Ερυθρός Αστέρας, Σαχτάρ, Γιάνγκ Μπόϊς, Σλόβαν) και είναι μαζί με την Μπενφίκα στην έκτη θέση αυτής της άτυπης κατάταξης, με την πρώτη 12άδα να συμπληρώνεται από τη Σίτι, τον Άγιαξ, τη Σάλτσμπουργκ (23-5-2), την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (27-5-2) και την Πόρτο, …

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x