Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Σιώπης πήρε κεφάλι από τον Ζντιέλαρ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τη «μάχη» δύο νέων παιδιών για μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

• Για κάθε θέση, όχι μόνο στην ενδεκάδα, αλλά και στο ρόστερ του Ολυμπιακού, γίνεται μία μικρή ή πιο μεγάλη μάχη. Μία από αυτές αφορά την παρουσία των Σιώπη και Ζντιέλαρ, παικτών που παίζουν στην ίδια θέση, του αμυντικού χαφ και μάλιστα, είναι και οι δύο κλασικοί κόφτες, άρα δύσκολα κάνουν για άλλη θέση.

• Η εικόνα αυτήν τη στιγμή δείχνει ότι ο Σιώπης κερδίζει τη μάχη από τον Ζντιέλαρ! Δεδομένο δεν είναι τίποτα, για αυτό δεν γράφω κέρδισε, αλλά κερδίζει, όμως οι ενδείξεις και οι πληροφορίες εκεί μας οδηγούν. Ότι από εκεί που το Σερβάκι είχε ξεκινήσει με προβάδισμα, τώρα είναι το Ελληνόπουλο, που έχει βρεθεί πιο ψηλά στην προτίμηση του προπονητή.

• Δεν είναι τυχαίο ότι στο φιλικό με τη Λούντογκορετς ο Χάσι έβαλε βασικό τον Σιώπη και τον κράτησε ως το 60', οπότε και πέρασε στη θέση του τον Ζντιέλαρ. Ούτε ότι χθες με τον Πανιώνιο έβαλε από το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου τον Σιώπη και αργότερα τον Ζντιέλαρ.

• Ο Χάσι δεν τους… λατρεύει τους κοντούς παίκτες και δη τους χαφ, αλλά βλέπει ότι ο Σιώπης είναι ένα μηχανάκι, που κάνει πολλές δουλειές στη μεσαία γραμμή και προς στιγμήν τον υπολογίζει περισσότερο από τον Σέρβο.

• Αν και η εικόνα του για τον Ζντιέλαρ ήταν πιο ξεκάθαρη, καθότι τον θυμόταν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ πριν ενάμιση χρόνο, όταν το παιδί αυτό είχε πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και στα δύο παιχνίδια από τον Μάρκο Σίλβα.

• Να δούμε, αν ο Ζντιέλαρ μπορεί να το γυρίσει ή ο Σιώπης θα βγει νικητής…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x