Κώστας Νικολακόπουλος

Ολυμπιακός: Αν δεν είναι «σκασμένος» αυτός, ποιος είναι;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τον απίστευτο αριθμό αγώνων που έχει δώσει μέσα σε δύο χρόνια ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Με εξαίρεση τις καλοκαιρινές διακοπές, αυτές οι δύο εβδομάδες στις οποίες ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ απλά έκανε προπονήσεις στο Ρέντη, πρέπει να ήταν μία από τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες σταμάτησε λίγο να παίζει-τρέχει. Μία ήταν τα Χριστούγεννα πέρυσι και μία ακόμη στα μέσα Απρίλη που είχε αναβληθεί το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ λόγω των αγώνων του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ.

Ξέρετε, λέμε ότι ο Όλεγκ είναι «σκασμένος» από τα πολλά παιχνίδια, όμως κάποιοι το θεωρούν ως δικαιολογία. Ότι, «ένα παιδί 24 ετών δεν μπορεί να παίζει συνεχώς;» κλπ, κλπ. Ίσως για να κατανοήσουμε την πραγματικότητα για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και της Εθνικής Μολδαβίας, πρέπει να βάλουμε κάτω τους αριθμούς. Να δούμε δηλαδή πόσα παιχνίδια έχει παίξει αυτά τα δύο χρόνια: από το Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι τώρα, Σεπτέμβριο του 2022.

Εσείς πόσα λέτε ότι μπορεί να έχει παίξει; Κοιτάξτε, δεν πρόκειται να το βρείτε! Και αν τώρα που το διαβάζετε πείτε ότι το περιμένατε, δεν θα λέτε την αλήθεια. Το παιδί σε αυτά τα δύο χρόνια, για την ακρίβεια είναι 25 μήνες, έχει παίξει 120 παιχνίδια!!!

Ολυμπιακός: Αν δεν «σκασμένος» αυτός, ποιος είναι;

Με τον Ολυμπιακό έχει 86. Με την Εθνική Μολδαβίας έχει 21. Και με την Πάσος Φερέιρα, από την οποία ο Ολυμπιακός τον πήρε το Γενάρη του 2021, είχε 13 (το φθινόπωρο του 2020). 86+21+13=120…

Να προσέξουμε ότι από τα 120 παιχνίδια, ο Ρέαμπτσιουκ τα 116 τα έχει παίξει σε επίπεδο αρχικής ενδεκάδας! Δηλαδή, αλλαγή έχει μπει μόλις τέσσερις φορές! Κι από τα 116, τα 106 τα έχει παίξει ολόκληρα 90λεπτα! Επιπλέον, από τα 86 συνολικά παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό, τα 25 είναι για τα κύπελλα Ευρώπης.

Με αυτά τα νούμερα, αμφιβάλλει έστω ένας γιατί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας «σκασμένος» ποδοσφαιριστής και χρειάζεται πλέον ειδική διαχείριση κι όχι να συνεχίσει να παίζει Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή;…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x