Κώστας Νικολακόπουλος

Πάλι 1-0 απόψε και την Τετάρτη…;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραθέτει στο sport-fm.gr τα αποτελέσματα που δίνει μία απίστευτη συγκυρία για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Ατρόμητο και Μάλμε!

***Η σημερινή είναι η 4η φορά που ο Ολυμπιακός πάει και παίζει στον Ατρόμητο, παραμονές ενός αγώνα του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τις τρεις προηγούμενες να συνδέει μία απίστευτη συγκυρία: Ο Ολυμπιακός κερδίζει πάντοτε στο Περιστέρι, αλλά αμέσως μετά αποτυγχάνει να πάρει αποτέλεσμα στην Ευρώπη!

***Μάλιστα όλες τις φορές που κέρδισε τον Ατρόμητο, το έκανε με το μικρότερο δυνατό σκορ, 1-0!

***1-0 (Φουστέρ) πριν το 1-3 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο, με Ζαρντίμ

***1-0 (Όσκαρ) πάλι πριν από το 0-2 από την Σταντάρ στη Λιέγη, με Ζίκο.

***1-0 (Στολτίδης) ξανά πριν από το 1-1 με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία, με Σόλιντ, σε ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε χάσει την τρίτη θέση και το διαβατήριο για το ΟΥΕΦΑ-Γιουρόπα Λιγκ ακριβώς από τη Ρόζενμποργκ.

***Όλες φορές το ίδιο πράγμα. Πολύ δύσκολες νίκες στο Περιστέρι και αρνητικά αποτελέσματα, ουσιαστικά ήττες, στο εκτός έδρας ματς που ακολουθούσε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

***Για να δούμε αν θα επαναληφθεί αυτό το τετραήμερο το ίδιο σκηνικό.

***Θέλω να ελπίζω πως ο Μίτσελ, που στον Ολυμπιακό είναι άλλη οντότητα, σε σχέση με αυτό που ήταν Ζαρντίμ, Ζίκο και Σόλιντ, θα το αλλάξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη στο Μάλμε.

***Αλλά και θα το διατηρήσει στο Περιστέρι…

***Καθότι, ως γνωστόν, τα θέλουμε όλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x