Κώστας Νικολακόπουλος

Το λαϊκό προσκύνημα στα social media της Βραζιλίας για τον Ροντινέι!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πώς αντιμετώπισαν οι οπαδοί της Φλαμένγκο την είδηση για την οριστική μεταγραφή του Ροντινέι.

• Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Ροντινέι στον Ολυμπιακό, μέσω της ανακοίνωσης της μεταγραφής του προχθές το απόγευμα, έγινε αφορμή για να γίνει ένας «μικρός χαμός» στα social media της Βραζιλίας!

• Εκατοντάδες εκατοντάδων (!) οπαδών της Φλαμένγκο έσπευσαν να κάνουν αναρτήσεις για τη σημαντική αυτή εξέλιξη στην καριέρα του έμπειρου άσου. Απ΄ όσα πρόλαβα να δω τουλάχιστον στο twitter, ένα συντριπτικό ποσοστό, της τάξης του 90%, αποθέωσε τον Ροντινέι, επιβεβαιώνοντας όλα αυτά που διαβάζαμε τόσο καιρό στον βραζιλιάνικο Τύπο, για το πόσο αγαπητός είναι στον κόσμο της λαοφιλέστερης ομάδας της χώρας (40 εκ. οπαδοί!!!).

• Αυτό που ουσιαστικά έγινε ήταν ένα… λαϊκό προσκύνημα στον Ροντινέι μέσω των social media. Με πιο συνηθισμένη την ατάκα ότι ο Ροντινέι στον Ολυμπιακό θα γίνει «Έλληνας Θεός»!

https://twitter.com/aafsouza79/status/1602254081384452102

https://twitter.com/guto_bt021/status/1601986071155310593

https://twitter.com/MarlonOficial0/status/1602045313715687424

https://twitter.com/Alessan01804706/status/1602140664891850754

https://twitter.com/search?q=olympiakos%20rodinei&src=typed_query&f=live

• Παρεμπιπτόντως, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς περιέγραψε τον Ροντινέι ένας οπαδός της Φλα σε έναν Έλληνα φίλο του Ολυμπιακού, που τον ρώτησε σχετικά.

«Δυνατός, γρήγορος, επιδέξιος, καλή ντρίμπλα στα λίγα μέτρα και πολύ επιθετικός μπροστά, αλλά λίγο απρόσεκτος στην άμυνα και ασταθής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορεί να κάνει μια ιδιοφυή κίνηση και η επόμενη να είναι κουτή! Αλλά με τους κατάλληλους μηχανισμούς θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα μπακ της χώρας…

Ροντινέι:Το λαϊκό προσκύνημα στα social media της Βραζιλίας

Φέτος ήταν θεμελιώδης συντελεστής για την Φλαμένγκο. Παίζαμε χωρίς επιθετικούς στα πλάγια κι ο διάδρομος δεξιά ήταν όλος του Ροντινέi. Είχαμε τον Έβερτον Ριμπέιρο ως εσωτερικό χαφ να είναι θεαματικός οργανωτής κι ο Ροντινέι ανέβαινε πολύ για την παραγωγή επιθετικά, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο ένα δίδυμο με τον Ριμπέιρο. Μνημονεύθηκε και για την αποστολή της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο…

Ο Χάμες μπορεί στον Ολυμπιακό να είναι αυτός ο εγκέφαλος για να ενεργοποιήσει με τις πάσες του τα πλεονεκτήματα τον Ροντινέι, όπως έκανε ο Ριμπέιρο εδώ στην Φλαμένγκο. Και όλα πρέπει να πάνε καλά! Θυμήθηκα ότι ο Αρτούρο Βιδάλ ήταν ενθουσιασμένος με αυτή την ικανότητα του Ροντινέι και τον ονόμασε Avion (σε ελεύθερη μετάφραση οδοστρωτήρα)»
.

• Και ας δούμε κι ένα βιντεάκι, για να καταλάβουμε πόσο χαρούμενος χαρακτήρας είναι ο Βραζιλιάνος νέος άσος του Oλυμπιακού!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x