Κώστας Νικολακόπουλος

Το «έγκλημα» και το τέλος των δικαιολογιών για τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει από τον sport-fm.gr μία πρώτη προσέγγιση για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

• Αυτοί που (λογικά πρέπει να) ξέρουν, λένε ότι την Κυριακή άμα χρειαστεί θα γίνει «έγκλημα». Ποδοσφαιρικό έγκλημα, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

• Εγώ ένα πράγμα λέω. Ο Ολυμπιακός οφείλει από την πλευρά του να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να τα δώσει όλα, να αγγίξουν οι παίκτες του και ο προπονητής του το 100% τους και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί.

• Εν πάσει περιπτώσει, κι εάν στέκει το σχετικό σενάριο, να «υποχρεώσουν» οι «ερυθρόλευκοι» με την απόδοση τους να γίνει «έγκλημα» και να εκθέσουν την δήθεν εξυγίανση στο μάξιμουμ. Κι από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να αντιδράσει όπως νομίζει. Ακόμη και να πάρει την ομάδα του και να σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο…

• Το ζητούμενο, όμως, αυτή την στιγμή κι εν πρώτοις για τον Ολυμπιακό είναι να εμφανιστεί ο ίδιος όσο το δυνατόν καλύτερος. Να παλέψει το αποτέλεσμα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δικαιολογία κι άλλοθι ως προς την εμφάνιση, δεν μπορεί να σου δώσει κανένα εξωαγωνιστικό θέμα.

• Στο κάτω κάτω, οι δικαιολογίες τέλειωσαν ως προς το κομμάτι της απόδοσης της ομάδας γενικότερα και του κάθε παίκτη ειδικότερα.

• Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πάει κομπλέ στην Τούμπα και πάνω απ΄ όλα δεν υπάρχει η δικαιολογία των αγώνων μεσοβδόμαδα. Από την αρχή της σεζόν έως και τις γιορτές, υπήρχαν τα πολλά, κρίσιμα και δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια τις Τρίτες η, τις Τετάρτες, που έφεραν κόπωση κλπ, κλπ. Τον Γενάρη υπήρχαν τα ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ τις Τετάρτες. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα!

• Η ομάδα μπορεί και προετοιμάζεται ολόκληρη την εβδομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής. Εάν δεν μπορεί και υπό αυτές τις συνθήκες να παρουσιάσει μία καλή, ανταγωνιστική εικόνα, τότε πραγματικά το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x