Euro 2024

Ντου στο «Μαρακανά» οι Χιλιανοί! (pics/vids)

Ένα γκρουπ εκατό ατόμων χωρίς εισιτήριο εισέβαλε τρέχοντας στην αίθουσα τύπου του «Μαρακανά» μια ώρα πριν την έναρξη του ματς κόντρα στην Ισπανία, αφήνοντας πίσω του... χάος.

Χάος προκλήθηκε στο «Μαρακανά», μία ώρα πριν την έναρξη του ματς της Χιλής με την Ισπανία.

Μια ομάδα εκατό περίπου ατόμων –που δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήρια για το παιχνίδι- εισέβαλε… τρέχοντας στην αίθουσα τύπου του γηπέδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους εισβολείς, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές στον χώρο, αφού κατέρρευσε ένας τοίχος, αλλά και μια τεράστια ντουλάπα.

Σύμφωνα με το «copadomundo» οι Χιλιανοί ήταν από νωρίς έξω απ' το γήπεδο, περιμένοντας την ευκαιρία για το «ντου». Κάποια στιγμή ένας απ' αυτούς πλησίασε τους φύλακες του γηπέδου, λέγοντας πως κάποιος δεν νιώθει καλά και ζήτησε να κληθεί ασθενοφόρο.

Με την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι υπόλοιποι βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν στον χώρο, πετώντας στην πορεία ό,τι έβρισκαν γύρω τους, προκειμένου να μην τους σταματήσουν.

Η αστυνομία κατάφερε να περιορίσει περίπου είκοσι απ'αυτούς στο εσωτερικό του γηπέδου -στην πορεία μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα- ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν εκτός γηπέδου.



















Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x