sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Αλμέιδα έχει «περιποιηθεί» Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και… Κετσπάγια! (pics/video)

Οι φίλοι της ΑΕΚ τον ονειρεύονται να σκοράρει με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο Αλμέιδα δεν χρειάζεται να ονειρευτεί. Απλώς να θυμηθεί! Γιατί έχει ήδη πικράνει Πειραιώτες, τον ΠΑΟ, αλλά & τον νέο του κόουτς

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ δήλωσε αποφασισμένος για τίτλους. Έτοιμος να βοηθήσει την «Ένωση» να σπάσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Πριν καν φορέσει όμως τα κιτρινόμαυρα, ο Πορτογάλος έχει ανοίξει ήδη λογαριασμό με τους Πειραιώτες. Και μάλιστα όχι μόνο μ’ εκείνους, αλλά και με τον έτερο μεγάλο ανταγωνιστή, τον Παναθηναϊκό.

Ως παίκτης της Βέρντερ -όταν βρισκόταν πραγματικά στα ντουζένια του- ο Αλμέιδα είχε αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο ματς των ομίλων για το Champions League της σεζόν 2007/08.

Παρόλο λοιπόν που δεν βγήκε σε καλό στην ομάδα του (αφού στο τέλος ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 και πανηγύρισε το πρώτο του διπλό στη διοργάνωση), ο νέος επιθετικός της ΑΕΚ ήταν εκείνος που είχε ανοίξει το σκορ.

inner



Όταν πέτυχε, δε, την επόμενη σεζόν τον Παναθηναϊκό, ξηγήθηκε αναλόγως. Αντίπαλος λοιπόν των «πράσινων» για το Champions League της σεζόν 2008/09, ο Αλμέιδα μάτωσε και τα δικά τους δίχτυα: Με μια σεντερφορίσια κεφαλιά (και μάλιστα στο γήπεδο που θα αγωνίζεται από ‘δω και πέρα) η οποία ήταν αρκετή για να στερήσει τη νίκη από τους «πράσινους» (2-2) αλλά όχι και την πρόκριση στο τέλος μαζί με την Ίντερ.

inner



inner

Το ακόμα πιο «κουφό», ωστόσο, με την προϊστορία του Αλμέιδα είναι ότι -πέρα από τους ανταγωνιστές- έχει πληγώσει και τον προπονητή της καινούργιας του ομάδας! Γιατί την ίδια σεζόν με τον Παναθηναϊκό τέθηκε αντιμέτωπος και με την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια! Πετυχαίνοντας γκολ στο τέλος και καταφέρνοντας (μαζί με τον Ντιέγκο) να γυρίσουν το ματς και της πάρουν την μπουκιά απ’ το στόμα με 2-2.

inner



inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x