Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Μπεν, ο Καλτσάς, η Βέροια κι ο ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για ένα μεταγραφικό θέμα της επικαιρότητας, με τις προεκτάσεις του.

***Ωραίο παλικάρι ο Μπεν. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν θα πιάσει στον Ολυμπιακό η, αν έστω παίξει στον Ολυμπιακό. Αυτό θα φανεί μόνο στην πορεία.

***Αλλά η εξήγηση που έκανε ήταν καθαρή. Πήγε στον προπονητή της Βέροιας πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και του είπε, «μίστερ, εγώ τις προάλλες υπέγραψα στον Ολυμπιακό, όπως είχα δικαίωμα ως ελεύθερος παίκτης». Κι ο Ισπανός προπονητής με τη διοίκηση της Βέροιας τον άφησαν εκτός αποστολής. Σωστά έπραξαν, λέω εγώ.

***Για σκεφθείτε να έπαιζε ο Μπεν και να βρίσκονταν στη θέση που βρέθηκε ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα, ο Ντουμίτρου, σε εκείνη τη φάση στο β΄ημίχρονο, με το αποτέλεσμα στο 0-0. Εκεί που ο Ντουμίτρου έφυγε μπροστά και αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Καλτσά, ο οποίος λογικά θα σκόραρε εύκολα, προτίμησε να νικήσει ο ίδιος το Μέγερι και το έχασε το γκολ.

***Τι θα έλεγαν μετά όλοι για τον Μπεν; Ότι το έκανε επίτηδες, επειδή ήταν παίκτης του Ολυμπιακού. Σωστά;

***Ωραία ξηγήθηκε ο Μπεν, όπως ωραία ξηγήθηκε κι ο Ολυμπιακός. Γιατί, για να μην κοροϊδευόμαστε, θα μπορούσε να του πει του Μπεν, «μην λες τίποτα, δεν είσαι υποχρεωμένος».

***Αυτά για τον Μπεν, που έχει «φτιάξει» φέτος τον Καλτσά και τον έχει κάνει πρώτο μάγκα!

***Πως; Μα όποιος βλέπει έστω τα στιγμιότυπα των αγώνων κάθε Κυριακή βράδυ, μπορεί να έχει προσέξει ότι από τα 10 γκολ που έχει βάλει ο Καλτσάς, τα πέντε είναι από ασίστ του Μπεν! Μάλιστα είναι τα πέντε από τα έξι τελευταία του Καλτσά (παρεμπιπτόντως κι ανεξάρτητα από την απαράδεκτη-εξωαγωνιστικά-συμπεριφορά του στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι για εμένα καλός ακραίος κυνηγός).

***Κι ένα ερώτημα: Πώς άραγε η Βέροια αρνήθηκε την (καλή, για όσους ξέρουν την υπόθεση) προσφορά του Ολυμπιακού κι αρνήθηκε να του παραχωρήσει τώρα τον Μπεν; Έχει η Βέροια τέτοια οικονομική άνεση, να χάνει ένα σοβαρό ποσό και προτίμησε να κρατήσει ένα παίκτη της για τρεις μήνες (Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη), ξέροντας ότι το καλοκαίρι δεν θα πάρει ούτε Ευρώ, καθότι ο παίκτης μένει ελεύθερος;

***Μπορεί να έχει σχέση αυτή η άρνηση με την πληροφορία ότι η Βέροια τα είχε βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τον Μπεν, αλλά ο Μπεν αρνήθηκε να συναινέσει στη μεταγραφή που του είχαν ετοιμάσει;

***Ποιος ξέρει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x