Ελλάδα

Ο Νέλσον… έρχεται

Θέμα ημερών η πρώτη εμφάνιση του ΝτεΜάρκους Νέλσον στον Παναθηναϊκό. Χωρίς Μποχωρίδη για τα τρία τελευταία ματς του 2014 οι «πράσινοι».

Αντίστροφα μετρά ο ΝτεΜάρκους Νέλσον για να κάνει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι πλέον 100% έτοιμος από ιατρικής πλευράς και πλέον δουλεύει στη φυσική κατάσταση, αλλά και την αγωνιστική του ετοιμότητα. Μάλιστα χθες συμμετείχε στο πρόγραμμα που αφορούσε τους παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ απέναντι στον Άρη την Τρίτη.

Η επάνοδος του Νέλσον στη δράση δεν αναμένεται πάντως να γίνει σε ένα από τα τρία ματς-«φωτιά» που απομένουν στην ομάδα του το 2014 (εφόσον δεν αρχίσει το Top 16 στις 30/12 αλλά στις 2/1), την Παρασκευή απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τη Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το επόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για Ευρωλίγκα, ημιτελικά Κυπέλλου και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να ρίξει τον Νέλσον στη μάχη με το νέο έτος και λογικά πρώτα σε κάποιο «εύκολο» ματς πρωταθλήματος, για να ανεβάζει ρυθμούς για το Top 16. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι από τα τρία τελευταία παιχνίδια θα λείψει με θλάση ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Το βάρος στη γραμμή των γκαρντ θα επωμιστούν στα παιχνίδια αυτά οι Διαμαντίδης, Σλότερ, Παππάς και Μπλουμς, με τον νεαρό Κόνιαρη να μπαίνει στη δωδεκάδα για λύση ανάγκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x