sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο Ντρογκμπά γκρέμισε την Μπάγερν στο Μόναχο

Τον Μάιο του 2012 ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν χαρίστηκε στους «Βαυαρούς» και χάρισε στην Τσέλσι το πρώτο της Champions league, στον τελικό του Μονάχου.

Ο Ντρογκμπά εκτελεί τον Νόιερ και πριν δει την μπάλα στα δίχτυα φεύγει για να πανηγυρίσει. Ήταν σίγουρος ότι η μπάλα θα του κάνει το χατίρι.

Στις 19 Μαΐου του 2012, στο Μόναχο, η Μπάγερν μπαίνει στο γήπεδο με τον αέρα του φαβορί. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει αποκλείσει στα ημιτελικά τη Ρεάλ είναι και η συγκυρία που θέλει τους Βαυαρούς να διεκδικούν το τρόπαιο εντός έδρας. Η τύχη, όμως, και ο Ντρογκπά έχουν ενστάσεις.

Οι Γερμανοί χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Προηγούνται στο 83’ αλλά τα παιχνιδίσματα της τύχης εις βάρος τους δεν σταμάτησαν.

Σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις της Τσέλσι στην αντίπαλη περιοχή ο Ντρογκμπά σκοράρει με κεφαλιά (1-1) και στέλνει το ματς στην παράταση.

Ο Ρόμπεν αστοχεί από τη βούλα στον επιπλέον χρόνο παιχνιδιού, το ματς πάει στα πέναλτι και ο Ντρογκμπά είχε την ευκαιρία ευστοχώντας (3-4) να χαρίσει στην Τσέλσι τον πρώτο της τίτλο.

Δεν μπορούσε να αστοχήσει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x