Αποστολή στη Σλοβενία

Ο Σπανούλης έλειπε. Η πίστη όχι (Web TV)

Δείτε στη Web TV του www.sport-fm.gr πλάνα από την προπόνηση που έκανε η Εθνική το μεσημέρι χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά με πίστη για νίκη απόψε επί της Τουρκίας.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, που έμεινε στο ξενοδοχείο για θεραπεία, αλλά με πίστη για νίκη στο αποψινό κρίσιμο ματς με την Τουρκία (22:00) προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Εθνική στην «Μπονίφικα Αρένα».

Ο Λαρισαίος γκαρντ πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί, αφού ο αστράγαλός του μετά το προχθεσινό διάστρεμμα δεν έχει ακόμη ξεπρηστεί. Είναι ήδη αρκετά καλύτερα, αλλά το πιθανότερο είναι-παρότι θα βρίσκεται στον πάγκο για τον… φόβο των Τούρκων-να προφυλαχθεί και να παίξει την Κυριακή κόντρα στην Ιταλία. Άλλωστε ακόμη και με ήττα απόψε η ελληνική ομάδα μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο κουβαλώντας δύο νίκες στην επόμενη φάση, εφόσον κερδίσει Ιταλούς και Φινλανδούς.

Δείτε στη Web TV του www.sport-fm.gr πλάνα από την τελευταία προπόνηση της Εθνικής, που έγινε αμέσως μετά από αυτή των Τούρκων. Μάλιστα Τρινκιέρι και Τάνιεβιτς είχαν έναν σύντομο διάλογο την ώρα που αποχωρούσαν οι γείτονες κι άρχιζε προπόνηση η Εθνική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x