Gossip

Ο Ζλάταν βρήκε ομάδα, αλλά ακόμα ψάχνει ξενοδοχείο (pics)

Το να βρεθεί το τέλειο (πεντάστερο) ξενοδοχείο για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ήδη είχαμε την πρώτη απόρριψη.

Έφτασε και η στιγμή που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η σύζυγός του πάτησαν το πόδι τους στο Μάντσεστερ. Η μέρα που ο Σουηδός θα ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη Μ. Γιουνάιτεντ πλησιάζει, οπότε η έγκαιρη εγκατάστασή τους στην πόλη κρίνεται απαραίτητη.

Δεν είναι όμως και εύκολη. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η αγγλική Sun, o 34χρονος επιθετικός έμεινε μόλις μία μέρα στο πολυτελές ξενοδοχείο που του έκλεισαν οι ιθύνοντες της ομάδας προκειμένου να περάσει τον πρώτο καιρό μέχρι την μόνιμη εγκατάστασή του.
Χωρίς να γίνει γνωστό τι ακριβώς δεν του άρεσε, το ζεύγος Ιμπραΐμοβιτς μάζεψε τις βαλίτσες του, πριν καν προλάβει να τις ανοίξει και έφυγε προς αναζήτηση άλλης στέγης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ζλάταν τελικά αποφάσισε πως το ιδανικό κατάλυμα για εκείνον και την οικογένειά του είναι το Radisson Blu, το οποίο μάλιστα προτιμάται από παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι! Μέχρι το επόμενο…

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x