Stoiximan Super League

Οδηγός για τα καλύτερα

Ο πολύτιμος βαθμός που πήρε από την Αϊντχόφεν, αλλά κυρίως η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα την κατάλληλη στιγμή, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι.

Ώρα για αντεπίθεση στον Παναθηναϊκό. Η εικόνα του «τριφυλλιού» στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για την 3η αγωνιστική του Europa League τόνωσε την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του» πάνω στην ώρα. Δηλαδή λίγες ημέρες πριν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με τον Ολυμπιακό.

Ο βαθμός που πήρε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι πολύ σημαντικός, καθώς την διατηρεί στο… κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά στο «πράσινο» στρατόπεδο στέκονται πολύ στην παρουσία και την αντίδραση των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο μέρος, παρά το εις βάρος τους σκορ από τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ξέρουν ότι στο ματς της Κυριακής στο Καραϊσκάκη θα πρέπει και πάλι να φανερώσουν ψυχικά αποθέματα.

«Δεχθήκαμε μια δυνατή σφαλιάρα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης. Εκτός από την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ακολουθούν και άλλα σημαντικά ματς. Ο Παναθηναϊκός μετά το παιχνίδι του Φαλήρου, έχει την Πέμπτη αυτό με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και στις 6 Νοεμβρίου την Αϊντχόφεν.

Σε ότι αφορά τον Θανάση Ντίνα, που πρόλαβε να παίξει περίπου είκοσι λεπτά κόντρα στην Αϊντχόφεν, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή (στην θέση του πέρασε ο Ατζαγκούν). Θεωρείται δύσκολο να παίξει με τον Ολυμπιακό. Απόψε θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας τόνισαν μετά το ματς ότι δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να προλάβει να αποθεραπευτεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x