Νέα μοντέλα

Οδηγούμε τη νέα Giulietta - τώρα στο Μιλάνο

Σε μια πίστα δοκιμών έξω από το Μιλάνο, στο Μπαλόκο, έχουμε τώρα την πρώτη οδηγική εμπειρία από την ανανεωμένη Giulietta.

Αποστολή στο Μιλάνο – Μπαλόκο - Δημήτρης Μπαλής.

Τη βλέπεις, την ξανακοιτάς και δεν χορταίνει το μάτι σου στιλ. Απίθανη στην εμφάνιση, έξω και μέσα, με πιο τολμηρά σπορ χαρακτηριστικά και περισσότερες ομοιότητες με τη Giulia.

Στη δεύτερη, ανανεωμένη της έκδοση, η Giulietta έρχεται περί τα τέλη Απριλίου στην Ελλάδα με σημαντικές καινοτομίες, όπως ο νέος κινητήρας turbo πετρελαίου 1.6 JTDM-2 με 120 ίππους. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, που είναι αποδοτικό και άμεσο. Βέβαια στην πίστα ενθουσιάζεσαι και θέλεις… γκάζια, που δεν τα βρίσκεται, αλλά η Giulietta δεν είναι για πίστα, αλλά για να συμπεριφέρεται καλά στους κοινούς δρόμους και να ικανοποιεί το μέσο οδηγό.

Η νέα Giulietta διαθέτει εξαιρετικά χρήσιμες Live υπηρεσίες μέσω του συστήματος Uconnect που διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις. Προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulietta, Giulietta Super και Giulietta Veloce), με τέσσερα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού (Veloce, Visibility, Business και Comfort) και επτά εκδόσεις κινητήρων (βενζίνης και πετρελαίου)...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x