sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Οι έντεκα διασημότερες φράσεις του Κλάουντιο Ρανιέρι

Με αφορμή την απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της Λέστερ, το sport-fm.gr θυμίζει έντεκα φράσεις του Ιταλού τεχνικού που έμειναν στην ιστορία.

Η άσχημη πορεία της Λέστερ τη σεζόν που διανύουμε και ο φόβος του υποβιβασμού, έκανε την διοίκηση της Λέστερ, θέλοντας να «σοκάρει» τους παίκτες, να δείξει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της ομάδας Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «Αλεπούδων», εξέλιξη που σκόρπισε θύελλα αντιδράσεων τόσο στους οπαδούς των πρωταθλητών Αγγλίας, που χαρακτηρίζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου το λιγότερο αχάριστους, όσο και σε αυτούς των άλλων ομάδων οι οποίοι τονίζουν το κακό timing εφαρμογής της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς οι «μπλε» κατάφεραν να πάρουν ένα αποτέλεσμα εναντίον της Σεβίλλης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League (εκτός έδρας ήττα με 2-1) που αφήνει μεγάλα περιθώρια πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς.

Το sport-fm.gr λέει «αντίο» στον «King Claudio» θυμίζοντας έντεκα φράσεις από την έως τώρα καριέρα του που έγραψαν ιστορία!

«Να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι πάντα δύσκολο. Ξεκινάς πάντα με το «Έχουμε ένα σχέδιο, έχουμε ένα πρόγραμμα, θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο» και αρκούν τρεις αγώνες για να διαλύσουν τα πάντα»!

«Οι οπαδοί ονειρεύονται και εγώ δεν θέλω να τους ξυπνήσω»

«Κατάλαβα ζώντας στο Λονδίνο ότι δύο Άγγλοι κάνουν ένα λαό, 57 εκατομμύρια Ιταλοί όμως όχι»!

«Εγώ ειδικός στο να βελτιώνω; Κάθε ένας από εμάς έχει ένα κάρμα και εγώ έχω αυτό»

«Είμαστε στο Champions League «Dilly ding Dilly dong»



«Το ποδόσφαιρο είναι σαν ένα ναρκωτικό. Μπαίνει στο αίμα σου. Όσο προπονώ είμαι ήρεμος, χαλαρός. Όσο μεγαλύτερη είναι η πίεση τόσο πιο διαυγής παραμένω. Όταν δεν προπονώ δεν υπάρχει αυτό το ναρκωτικό για αυτό και είμαι νευρικός, βγαίνοντας εύκολα εκτός εαυτού. Είναι δύσκολο».

«Προσοχή σε όποιον ωθεί τον Ρανιέρι να αλλάξει. Όταν έφτασα έκανα πάντα περισσότερα από αυτά που μου είχαν ανατεθεί και όταν έφυγα αυτός που ήρθε τα έκανε χειρότερα»!

«Όπως ένας ορειβάτης,πρέπει να κοιτάς πάντα ψηλά».

«Σήμερα λέγεται πως το μέλλον του ποδοσφαίρου άλλαξε τρόπο εξέλιξης. Εγώ το έκανα ήδη από όταν προπονούσα την Κάλιαρι, προφανώς είμαι το μέλλον».

«Δεν είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα»!

«Χωρίς ταπεινότητα δεν πετυχαίνεις τίποτα και αυτή η ομάδα, η ομάδα μου, έχει ταπεινότητα».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x