sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οι γκολάρες που έκαναν θεό τον Μιραλάς στον Ολυμπιακό (vids)

Η επιθυμία του Ολυμπιακού και του Κέβιν Μιραλάς είναι γεγονός, με τις ευλογίες της Έβερτον. Το sportfm.gr σας θυμίζει τους λόγους για τους οποίους ο Βέλγος λατρεύτηκε από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Εδώ και αρκετούς μήνες Ολυμπιακός και Κέβιν Μιραλάς «πάλευαν» ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Έβερτον και να ξανασμίξουν τελικά τον φετινό Ιανουάριο, έπειτα από 5,5 χρόνια.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, παρά τις μεγάλες προσπάθειες του παίκτη να κάμψει την αντίσταση των «ζαχαρωτών», κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αλλά αποδείχθηκε σήμερα για ακόμα μια φορά ότι το… πεπρωμένο φυγείν… αδύνατον.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την υπέρβαση και έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με την Έβερτον, πήραν το «ΟΚ» των Άγγλων και ο παίκτης επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί δηλαδή που αγαπά και φυσικά αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού πρόλαβε να πραγματοποιήσει 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), στις οποίες σημείωσε 34 γκολ, είτε αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, είτε στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, στην περίοδο της «συμβίωσής» του με τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Θυμηθείτε στιγμές από την παρουσία του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό:







Και η αποθέωση που είχε γνωρίσει στο ματς του Βελγίου κόντρα στην Ελλάδα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x