Games

Οι νικητές του νέου Pro Evolution Soccer 2014!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr και της ZEGETRON που προσφέρει Pro Evolution Soccer 2014!

Οι πέντε (5) τυχεροί επισκέπτες που αναδείχθηκαν μέσω της σημερινής κλήρωσης και κερδίζουν από ένα Pro Evolution Soccer 2014 για PlayStation 3, είναι οι:
- Αλεξάνδρου Μιχάλης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -712,
- Ελευθεριάδης Τάσος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -223,
- Μανωλόπουλος Γιάννης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -336,
- Παναγιωτίδης Ευάγγελος, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -850 και
- Φάκος Κώστας, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -607.

Καλή Διασκέδαση!

Ετοιμαστείτε για το καλύτερο Pro Evolution Soccer:
Ο πολυαναμενόμενος ποδοσφαιρικός τίτλος της KONAMI έρχεται στις 19 Σεπτεμβρίου με νέα μηχανή γραφικών, νέο μηχαννισμό επαφής, εισαγωγή της παραμέτρου Heart (ψυχολογία!) και δεκάδες ακόμη αλλαγές και καινοτομίες που κάνουν ακόμη πιο ρεαλιστικό και απολαυστικό το νέο PRO!!!

Η Επανάσταση στο Gaming:


Η Νέα Θαυματουργή Μηχανή του PES2014


Από 19 Σεπτεμβρίου, το PES2014 περιμένει εσάς και την παρέα σας!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 έως και τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00. 2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει πέντε (5) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα DVD video game «Pro Evolution Soccer 2014» για την κονσόλα PlayStation 3. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει πέραν του διαστήματος των πέντε (5) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr). 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x