Stoiximan Super League

Οι πρώτες εντολές του Δέλλα

Δεν «επέβαλε το νόμο του». Ούτε «έσφιξε τα λουριά». Ο Τραϊανός Δέλλας όμως ήταν σαφής στους παίκτες της ΑΕΚ. Τονίζοντας ότι πιστεύει σ’ αυτούς και ζητώντας τους δυο πρώτα… βασικά πράγματα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν πήγε ως… μπαμπούλας στην ΑΕΚ. Φρόντισε να ξεκαθαρίσει άλλωστε -από τις πρώτες του δηλώσεις κιόλας- ότι το βάρος του θα πέσει στη βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας.

Μιλώντας πρώτη φορά λοιπόν την Τετάρτη σ’ αυτή (αφότου τον παρουσίασαν οι Δημητρέλος και Μπρουσιανός) ο «Κολοσσός» ξεκαθάρισε την πίστη του στις ικανότητές των παικτών του.

«Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Σας πιστεύουμε, όμως το σημαντικότερο είναι να ‘μαστε συγκεντρωμένοι. Ξεχνάμε το παρελθόν και κλείνουμε τα αυτιά μας. Ότι ακούγεται και ότι λέγεται, δεν πρέπει να μας απασχολεί», τους είπε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τους τόνισε ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουν και ότι δεν πρέπει να σκέφτονται τίποτα άλλο από το επόμενο παιχνίδι, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τι θεωρεί δεδομένο από μέρους τους: «Θέλω δύο πράγματα. Δεν θέλω να δω κανέναν να ασχολείται με το κινητό του και θέλω όλοι να είστε εδώ στην ώρα σας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία».

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του Δέλλα, αυτά πιθανότατα θ' αρχίσουν να φαίνονται από την προπόνηση της Πέμπτης κι έπειτα. Κι αυτό διότι σήμερα το πρόγραμμα περιορίστηκε σε ασκήσεις (σε κάποιες από τις οποίες μάλιστα συμμετείχαν και οι Ζήκος και Μπορμπόκης) ενώ από αύριο ο «Κολοσσός» σκοπεύει να χωρίσει σε δυο ομάδες το ρόστερ -δουλεύοντας με 22-23 παίκτες για τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x