Gossip

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στην Ελλάδα (pics)

Η Πελοπόννησος είναι ο τοπ ευρωπαϊκός προορισμός. Το έγραφε η Telegraph πριν μερικές ημέρες, το επιβεβαίωσαν οι Μπέκαμ τώρα.

Η Πελοπόννησος είναι ο τοπ ευρωπαϊκός προορισμός. Το έγραφε η Telegraph πριν μερικές ημέρες, το επιβεβαίωσαν οι Μπέκαμ τώρα.



Βικτόρια, Ντέιβιντ και τα παιδιά τους βρίσκονται σε ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας πολυτελών resort στην Ερμιόνη, στο Πόρτο Χέλι.

Αν και το ζευγάρι είχε πάρει όλα τα μέτρα του προκειμένου να μην γίνει γνωστή η άφιξή τους στην Ελλάδα, τα νέα μαθεύτηκαν καθώς δεν παρέλειψαν να βγουν τις βόλτες τους και να κάνουν τα ψώνια τους. Τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ιδιοκτήτρια καταστήματος με σουβενίρ μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ψώνισαν κυρίως για τα παιδιά τους. Ήταν πολύ απλοί άνθρωποι. Μαζί τους ήταν ακόμα μια κοπέλα, φαντάζομαι ότι ήταν η νταντά. Από ότι φάνηκε ήταν ενθουσιασμένοι και μάλιστα έλεγαν και κάποιες ελληνικές λέξεις», είπε μεταξύ άλλων.



Τα παιδιά της οικογένειας, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες που ομολογουμένως θυμίζουν... Ελλάδα.





To site ermionida.blogspot μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογαφία της οικογένειας Μπέκαμ από την Ερμιόνη:



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x