Βόλεϊ

Όλα για όλα η ΑΕΚ στο Κύπελλο

Να μείνει μέσα στον τελευταίο στόχο που διεκδικεί φέτος θέλει η ΑΕΚ που θα υποδεχτεί τον Αίαντα Ευόσμου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Με Θέτιδα ο Ολυμπιακός. Δίνουν τα… χρωστούμενα Ελπίς-ΟΠΕΡ.

Το ματς της ΑΕΚ με τον Αίαντα Ευόσμου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του πρώτου πιάτου των προημιτελικών για το Κύπελλο βόλεϊ γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να μείνουν ζωντανές στην μάχη της διεκδίκησης του Κυπέλλου, που αποτελεί και τον τελευταίο εφικτό στόχο για φέτος. Από την άλλη, για ο νεοφώτιστος στην Α1 Αίας θέλει να κάνει την υπέρβαση στην διοργάνωση, μένοντας όμως προσηλωμένη στο πρωτάθλημα.

Πιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός, που μέχρι τώρα δεν έχει βρει… αντίπαλο στην Α1, διατηρώντας το αήττητο φέτος. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την μεγάλη έκπληξη των προημιτελικών, Θέτιδα Βούλας, που κυνηγάει το… απροσδόκητο, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Σωτηρόπουλος στο σάιτ της ΕΟΠΕ.

Αύριο θα διεξαχθεί και το εξ αναβολής παιχνίδι της Ελπίδας με τον ΟΠ Ρεθύμνου, για την πρώτη αγωνιστική της Γ’ φάσης που είχε αναβληθεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη για τα προημιτελικά, σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Τετάρτη 17/2
ΑΕΚ- Αίας Ευόσμου (17.30)
Ελπίς-ΟΠ Ρεθύμνου (19.30)
Θέτις-Ολυμπιακός (21.30)

Πέμπτη 18/2
Παναθηναϊκός-ΑΟ Θήρας (19.00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x