Γ' Εθνική

Όλα στην εντέλεια

Με πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν στην ΑΕΚ για την παρουσίαση του νέου «σπιτιού» της ομάδας, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το επιτελείο του να κορυφώνουν τις επαφές σε όλα τα επίπεδα.

Αποκλειστικά σε ρυθμούς Νέας Φιλαδέλφειας κινούνται στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν αδιάκοπα το τελευταίο διάστημα με σκοπό να είναι όλα στην εντέλεια ενόψει της παρουσίασης του νέου «σπιτιού» στις 6 Νοεμβρίου.

Το τελευταίο «μέτωπο» που έχει ανοίξει είναι αυτό που αφορά τη συγκοινωνιακή μελέτη του γηπέδου. Την Παρασκευή μάλιστα ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας που θα αναλάβει το έργο συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο τεχνικών-υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να βάλουν στην τελική ευθεία τα σχέδια. Το θέμα έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ αφού εκεί στηρίζεται και η εκταμίευση των 20εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίζεται προσωπικά τις εκκρεμότητες που απομένουν για την εκδήλωση της παρουσίασης. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» περιμένει μέχρι την Δευτέρα τις τελικές απαντήσεις των προσκεκλημένων, προκειμένου να βάλει τις τελευταίες του «πινελιές» στην μεγάλη μέρα της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x