Γ' Εθνική

Στο... μάτι του κυκλώνα παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στον «αέρα» βρίσκονται περιουσιακά στοιχεία πρώην παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ με την ενδεχόμενη διάρρηξη του άρθρου 44 της ΠΑΕ. «Κινδυνεύει ακόμη και η σύνταξή μου», δήλωσε ο Κώστας Γενεράκης.

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται οι περιουσίες πρώην παραγόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω της πιθανής διάρρηξης του άρθρου 44. Η προθεσμία που είχε πάρει η ΠΑΕ (που βρίσκεται στο τελικό στάδιο εκκαθάρισης) από τη ΦΑΕ Αθηνών λήγει άμεσα και ακόμη δεν έχει πληρωθεί η δόση των 1.25εκατ. ευρώ.

Αν τελικά δεν καταβληθεί η τελευταία δόση στην Εφορία, οι παράγοντες, που είχαν δικαίωμα υπογραφής, στην ΠΑΕ τα τελευταία 20χρόνια θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Εκτός από αυτό η ενδεχόμενη διάρρηξη του «44» δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και άμεσο πρόβλημα με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Για τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η κατάσταση σε πρώην προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της ΑΕΚ, μίλησε στη Real News ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Γενεράκης:

«Πώς νιώθω για όλο αυτό; Tα έχω χαμένα, σπίτια, αυτοκίνητα, περιουσίες, όλα είναι στον αέρα, τα πάντα κινδυνεύουν, ακόμη και η ίδια μου η σύνταξη. Εγώ ο ίδιος πήγα στην ΦΑΕ Αθηνών και το μόνο που μου είπαν είναι ότι εκτελούν εντολές. Τα πάντα απειλούνται, χαρτί έχει έρθει σε όλους και μας ενημερώνει πως πρέπει να πληρωθεί το άρθρο 44, αλλιώς θα υπάρξουν βαρύτατες συνέπειες. Οι ελπίδες μας πλέον εναποτίθενται στον Χάρη Οικονομόπουλο, που ασχολείται με την υπόθεση (σ.σ.: προφανώς εννοεί του Ψωμιάδη) προσβλέποντας σε κάποιον συμψηφισμό με το κράτος, αν και προσωπικά παραμένω απαισιόδοξος. Θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x