Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Όλα του γάμου δύσκολα

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, σχολιάζοντας ότι όχι μόνο δεν έβγαλε το αγκάθι, αλλά χάνοντας την ισορροπία του, πάτησε και δεύτερο.

Aπό την πρεμιέρα των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί με το αγκάθι στη φτέρνα, καθώς είχε φέρει 1-1 στο Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός με το εκκωφαντικό «διπλό» του στην Τρίπολη είχε πάρει προβάδισμα. Ετσι, χθες έπρεπε να προσπαθήσει να το βγάλει εν κινήσει.

Παραπάτησε, όμως, στην προσπάθειά του να πιάσει τους «πράσινους» που έπαιζαν αμέσως ύστερα από το δικό του. Οχι μόνο δεν έβγαλε το αγκάθι, αλλά χάνοντας την ισορροπία του, πάτησε και δεύτερο. Κι αυτό πόνεσε περισσότερο, διότι ήταν στην Τούμπα.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως δεν του πήγε τίποτα καλά. Είναι και να σε θέλει, που λέμε. Και την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν την ήθελε η τύχη, αφού σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στα αντίπαλα δοκάρια. Οι αναποδιές συνεχίστηκαν μέχρι τις καθυστερήσεις, εκεί που η ευκαιρία του αγώνα έλαχε στον νεαρό Πόζογλου, έπειτα από λάθος του έμπειρου Γκοϊάν. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα μακριά από την εστία και το τελικό 0-0 ήρθε να επιτείνει τη μίζερη ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Γκρίνια κι αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Νομπόα, μουρμούρα για πολλά και διάφορα. Πάλι καλά που ήταν και η βράβευση του Λίνο από τον Κώστα Ιωσηφίδη για να προσδώσει λίγη συγκίνηση, κάτι τέλος πάντων πιο δυνατό από τη μεμψιμοιρία.

Σε αυτό το κλίμα και οι φωνασκίες για τη διαιτησία, ειδικά για τον έναν βοηθό. Όμως, κακά τα ψέματα, η διαιτησία αποτελεί δικαιολογία και όχι αιτία για την εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

Από την άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης κατέβηκε με κύριο στόχο να μη δεχθεί γκολ. Ίσως να ήταν και ψυχολογικό. Ύστερα από τη... σβουριχτή τεσσάρα της περασμένης Τετάρτης, ο φόβος φύλαγε τα έρμα. Η διάταξή του αυτή τη φορά δεν ήταν στο πνεύμα της «φουλ» επίθεσης, αλλά προσαρμοσμένη σε σαφώς ρεαλιστικά μοντέλα. Δηλαδή, σύστημα με δύο αμυντικούς χαφ. Εστω και με τη βοήθεια της τύχης, οι Αρκάδες κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, δεν είμαστε πολύ βέβαιοι ότι με τα «Χ» μπορεί να ικανοποιηθεί η επιθυμία των ανθρώπων του κλαμπ να τοποθετήσουν ψηλότερα τον πήχη στα φετινά πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x