Γενικά

Ολες οι απαντήσεις στα ερωτήματα κατασκευής της Ολυμπίας Οδού (video)

Πολλά τα ερωτήματα για το μείζον ζήτημα της κατασκευής των αυτοκινητοδρόμων. Προ ημερών παρουσίασα video με την πρόοδο της Ιόνιας Οδού και σήμερα ανάλογο για την Ολυμπία Οδό.

Συχνά στις ραδιοφωνικές μου εκπομπές στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΟΧΗΣ – κάθε Δευτέρα 19.00 – 20.00 και DRIVE & TRAVEL – κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00), δέχομαι ερωτήματα για το αν τα έργα προχωρούν, γιατί υπάρχει σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου μία λωρίδα κυκλοφορίας, γιατί υπάρχουν διόδια.

Ανάλογα ερωτήματα δέχεται και η ίδια η Ολυμπία Οδός που κατασκευάζει το έργο της Κορίνθου – Πατρών και έχει την ευθύνη λειτουργείας του συγκεκριμένου τμήματος μαζί με το Ελευσίνα – Κόρινθος.

«Τα ερωτήματα είναι σχετικά με το γιατί υπάρχουν οι κώνοι, γιατί δεν τους βγάζουμε για να διευκολύνεται η κυκλοφορία, γιατί υπάρχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση κλπ. και συνακόλουθα δεχόμαστε τα παράπονα για τις χαμηλές ταχύτητες που αναγκαστικά ακολουθούν οι οδηγοί και την κούραση που τους προκαλούν όλα τα παραπάνω,» επισημαίνουν στελέχη της εταιρείας...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x