Κώστας Νικολακόπουλος

«Όλες οι ομάδες πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr μία τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη στις χθεσινές δηλώσεις του.

• Ο Ιβάν Σαββίδης το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε φορά που τοποθετείται δημόσια για ένα θέμα είναι να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μπροστάρης στον αγώνα για την κάθαρση, την εξυγίανση, το καλό, όπως θέλετε τέλος πάντων πείτε το, του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Εγώ δεν θυμάμαι, εδώ και καιρό τουλάχιστον, μία φορά που ο Σαββίδης να έχει βγει στις κάμερες και να έχει μιλήσει, που να μην έχει κάνει τέτοια δήλωση. Εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, κι άρα ο ίδιος ο Σαββίδης, ως επικεφαλής της προσπάθειας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Και καλά κάνει. Δικαίωμά του είναι να βγαίνει και να το δηλώνει σε όλους τους τόνους.

• Απλά μάλλον έχει νόημα να σταθούμε σε μία αποστροφή των χθεσινών δηλώσεών του. Για να δούμε πως αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, που είπε ακριβώς το εξής: «Αν μιλούσα στρατιωτικά, θα μπορούσα να πω σε όλες τις ελληνικές ομάδες ότι πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ»!

• Αυτό είπε για όλες τις ελληνικές ομάδες ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρωτοπόρος στη μάχη για το καλύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι όλες τους πρέπει να βαράνε προσοχή στον ΠΑΟΚ.

• Χωρίς σχόλιο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x