Μαχητικά Αθλήματα

Όλοι οι καλοί χωράνε

Νέα δυνατά ζευγάρια ανακοινώθηκαν ενόψει του Cage Survivor 3 (Gazi Music Hall-18 Ιανουαρίου). Δείτε ποιοι εξαιρετικοί MMAers από ελληνικές σχολές θα μπουν στο οκτάγωνο κλουβί της διοργάνωσης.

Αθανάσιος Χερκελετζής vs Βλαδίμηρος Στεφάνοβιτς

To Cage Survivor 3 συνεχίζει δυναμικά με τους κορυφαίους Έλληνες μαχητές μέσα σε οκτάγωνο κλουβί. Ξανά στο κλουβί του CS3 που θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall θα μπουν οι Αθανάσιος Χερκελετζής από την Artus Gravia και Βλαδίμηρος Στεφάνοβιτς ( Arte Suave Academy-Alliance ) από την Λαμία.

Ο Χερκελετζής προέρχεται από μια πολύ εντυπωσιακή νίκη στο Cage Survivor 2, που είναι μάλιστα και υποψήφιo για το ΝΟΚ ΑΟΥΤ της χρονιάς, ενώ θα παίξει στην Γερμανία και την διοργάνωση Kickmas στις 20 Δεκεμβρίου, για την επαγγελματική ΜΜΑ ζώνη στα -95 κιλά. Εκεί θα αγωνιστεί στο co-main event, για Ευρωπαϊκό MMA τίτλο με Αυστριακό αντίπαλο, τον David Marcina (13-14).

Από την άλλη ο Βλαδίμηρος Στεφάνοβιτς από την Λαμία, αγωνίστηκε στο Μινσκ, την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας και την διοργάνωση «MIX FIGHTER» με αντίπαλο τον Artur Alibulatov (13-2 στα 93 κιλά), ενώ στο GFC6 νίκησε με ομόφωνη απόφαση τον Παρίση Ψαρά (360 FFC).

Αξίζει να σημειωθεί πως τους δυο αγώνες στο εξωτερικό έκλεισε το νεοσύστατο μαχητικό Management Qpro σε συνεργασία την ομάδα του Cage Survivor.

inner

Αμίρ Γκολιπούρ vs Αλέξης Γιαννακόπουλος

Ο Αλέξης Γιαννακόπουλος (Pitt Dogs Arena) θα αντιμετωπίσει στο Cage Survivor 3 τον Αμίρ Γκολιπουρ (Choke Luta Livre).

Ο Αμίρ Γκολιπουρ έχει παραστάσεις απο την Ελλάδα και το εξωτερικό στις ΜΜΑ, ενω οι 200+ αγώνες στην ελεύθερη πάλη αποδεικνύουν πως το έδαφος του ανήκει. Ο Αμίρ έχει πετύχει μεγάλες νίκες στο GFC,ενώ κέρδισε και στο Cage Survivor 1 με side chock τον Βασίλης Τζίαλλα. Ο έμπειρος μαχητής μπορεί να υπέστη ήττα έκπληξη στον ημιτελικό του Cage Survivor 2 για την Featherweight (66 κιλά) ζώνη αλλά δεν παύει να είναι από τους καλύτερους σε αυτά τα κιλά.

Ο Αλέξης Γιαννακόπουλος προπονείται με τον Florin Floriceanu και είναι πολύ δυνατός μαχητής που κατάγεται από την Καλλιθέα. Μάλιστα ο Γιαννακόπουλος έχει κατακτήσει την ΜΜΑ ζώνη "WKF Athens Cup" επί του Σήφη Ναστούλη με διακοπή στον 2ο γύρο.
Το CS και ο εκλέκτορας του, Γιάγκος Πολατίδης, έκλεισε ματς για τους δύο fighters στα 66 κιλά.

inner

Κλεόβουλος Λουκαΐδης vs Άγγελος Χριστοδουλίδης

Ο Κλεόβουλος Λουκαΐδης από το Larisa MMA team θα αντιμετωπίσει τον Άγγελο Χριστοδουλίδη από τον Σπάρτακο Θεσσαλονίκης σε μια ΜΜΑ μάχη στα 70 κιλά στο Cage Survivor 3 στις 18 Ιανουαρίου στο Gazi Music Hall. Ο μαχητής από τη Λάρισα είναι πρωταθλητής τζούντο στην Κύπρο και έχει και 6η θέση σε Πανευρωπαϊκό. Ο Χριστοδουλίδης έχει αρκετούς αγώνες στα 77 κιλά (έπαιξε με τον Πλασάρη στο Best Fighter 2013) και τώρα κατεβαίνει στα 70 κιλά.

inner

Βλαδίμηρος Μανίας vs Θανάσης Χριστόδουλος

Δύο νέοι σχετικά νέοι μαχητές μπαίνουν στην κάρτα αγώνων του CS3.
Ο Βλαδίμηρος Μανίας (Λέοντες Ασπροπύργου) θα αντιμετωπίσει στο Cage Survivor 3 τον Θανάσης Χριστόδουλος (STREET TACTICS) .
Προέρχεται από μια παραδοσιακή σχολή ΜΜΑ όπως είναι οι Λέοντες Ασπροπύργου και είναι ένας φέρελπις αθλητής μιας νέας γενιάς μαχητών που έχει αρχίσει να διακρίνεται. Ο αντίπαλος του είναι ο Θανάσης Χριστόδουλος, από τη σχολή STREET TACTICS. Η σχολή αυτή είναι μια σύγχρονη δυναμική και πρακτική μέθοδος αυτοάμυνας και άσκησης και είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας, ακόμη και για παιδιά.

inner

Η κάρτα αγώνων του Cage Survivor 3:


84 κ. Σταμάτης Μορούλης vs Ratza Ciprian
84 κ. Παναγιώτης Στρουμπούλης vs Miky Sid
77 κ. Άγγελος Παπουναϊσβίλι vs Παναγιώτης Κοντός
66 κ. Γιώργος Πασχαλίδης vs Ευάγγελος Χαρός
70 κ. Κλεόβουλος Λουκαΐδης vs Άγγελος Χριστοδουλίδης
93 κ. Αθανάσιος Χερκελετζής vs Βλαδίμηρος Στεφάνοβιτς
66 κ. Αλέξης Γιαννακόπουλος vs Αμίρ Γκολιπουρ
84 κ. Βλαδίμηρος Μανίας vs Θανάσης Χριστόδουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x