Χάντμπολ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ κι ο νικητής πρωταθλητής!

Τελείωσαν τα ψέματα στους τελικούς της Handball Premier! Έπειτα από μια σειρά με ανατροπές και συγκινήσεις (2-2) ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή κι η ΑΕΚ παίζουν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στο κλειστό του Ρέντη

Η… ώρα μηδέν για το πρωτάθλημα χάντμπολ έφτασε!

Μετά από τέσσερα συναρπαστικά παιχνίδια, όπου τα δεδομένα ανατράπηκαν δυο φορές, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή και η ΑΕΚ δίνουν απόψε το απόλυτο ματς τίτλου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Έχοντας τον αέρα της μεγάλης ανατροπής από το 0-2 και φυσικά το πλεονέκτημα της έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν ότι θα ολοκληρώσουν την αντεπίθεση με μια ακόμα νίκη που θα τους χαρίσει τον τίτλο.

Από την άλλη, η «Ένωση» έχασε μεν το αβαντάζ που είχε αποκομίσει με το διπλό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο θα πάει στου Ρέντη αποφασισμένη για το μεγάλο κόλπο στο «σπίτι» του αντιπάλου της.

Εξάλλου οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν και τα δυο πρωταθλήματά τους εκτός έδρας, με διπλό το 2011 στη Μίκρα (ενώ στον ΠΑΟΚ αρκούσε και η ισοπαλία) και άλλο ένα το 2013 επί του Διομήδη Άργους.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι τις προηγούμενες τρεις φορές που ο τίτλος κρινόταν στις τρεις νίκες (όπως τώρα) πανηγύρισε στο τέλος η ομάδα που είχε το πλεονέκτημα έδρας.

Το μεγάλο παιχνίδι που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x