Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Έκανε το ντέρμπι περΗΠΑτο

Αυτή η ομάδα των ΗΠΑ δεν έχει αντίπαλο. Το ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου δεν δικαίωσε το όνομά του, αφού ήταν μονόλογος για τους Αμερικανούς, οι οποίοι συνέτριψαν την Ισπανία με 119-82 κι εξασφάλισαν την πρώτη θέση, που τους φέρνει αντιμέτωπους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την Αυστραλία στα προημιτελικά της Τετάρτης. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πρόβαλαν αντίσταση μόνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι από εκεί κι έπειτα άρχισε το... show, με τους παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι να αποδεικνύουν πως είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά

Αυτή η ομάδα των ΗΠΑ δεν έχει αντίπαλο. Το ντέρμπι κορυφής του δευτέρου ομίλου δεν δικαίωσε το όνομά του, αφού ήταν μονόλογος για τους Αμερικανούς, οι οποίοι συνέτριψαν την Ισπανία με 119-82 κι εξασφάλισαν την πρώτη θέση, που τους φέρνει αντιμέτωπους εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την Αυστραλία στα προημιτελικά της Τετάρτης. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πρόβαλαν αντίσταση μόνο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κι από εκεί κι έπειτα άρχισε το... show, με τους παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι να αποδεικνύουν πως είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Η ζώνη που επέλεξε ο Αΐτο Ρενέσες ποντάροντας σε αστοχία των Αμερικανών «τιμωρήθηκε», ενώ τα κλεψίματα και τα πολλά εύκολα ριμπάουντ έδιναν τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το + 37 με το τελικό απλώς να πιστοποιεί την ανωτερότητα των νικητών, που είχαν οκτώ παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 22, 31, 23-30, 18-25, 19-33

Ισπανία: Πάου Γκασόλ 13 (6 ριμπ.), Μαρκ Γκασόλ 8, Μουμπρού 8, Ναβάρο 5, Ρέγες 19 (8 ριμπ.), Μπέρνι 6, Ρούντι 8, Ρούμπιο 8, Γκαρμπαχόσα 3, Καλντερόν 4, Λόπεθ, Χιμένεθ.

ΗΠΑ: Άντονι 16, Τζέιμς 18 (8 ασίστ, 5 ριμπ.), Ουέιντ 16, Μπράιαντ 11, Χάουαρντ 10, Κιντ 2, Πολ 14 (8 ασίστ, 5 ριμπ.), Ουίλιαμς 11, Μπος 2 (7 ριμπ.), Πρινς 10, Μπούζερ 5, Ρεντ 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x