Τένις

Όποιος μπορεί, ας τον σταματήσει!

Ακόμη μία υψηλή... πτήση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που πέρασε δια περιπάτου το εμπόδιο του Τόμι Χάας και προκρίθηκε στους «8» του Wimbledon. Δείτε τα ζευγάρια.

Έχει πάρει... φόρα για τα καλά και δείχνει ασταμάτητος!

Αν και προμηνυόταν μια δύσκολη αποστολή, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε μια «χαψιά» τον Τόμι Χάας και με το «καθαρό» 3-0 σετ (6-1, 6-4, 7-6) πέρασε στα προημιτελικά του Wimbledon συνεχίζοντας την προσπάθειά του για τον τίτλο. Αυτή θα είναι η 17η σερί παρουσία του στην οκτάδα ενός major τουρνουά.

Η εκκίνηση του Νόλε στον αγώνα ήταν «μαγική», αφού πήρε το πρώτο σετ, κάνοντας τρία μπρέικ(!), με τον Γερμανό να δείχνει εκτός τόπου και χρόνου, μην θυμίζοντας σε τίποτα τον «έφηβο» 35χρονο του τελευταίου χρόνου.

Φυσικά, ο τελευταίος δεν γινόταν να μην ανεβάσει την απόδοσή του. Όπως κι έκανε και μάλιστα με μπρέικ προηγήθηκε 4-2 γκέιμ στο δεύτερο σετ. Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, όμως, δεν είχε όρεξη για... περιπέτειες, πήρε τέσσερα σερί γκέιμ και έκανε το 1-0 με το υπέρ 6-4.

Κάτι η απογοήτευση του Χάας, κάτι η εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο Τζόκοβιτς, μας έκανε να μην περιμένουμε κάτι πιο συναρπαστικό στο τρίτο σετ, με τον Σέρβο να σερβίρει για το ματς. Κι όμως, από το... πουθενά, ο Γερμανός έκανε μπρέικ, δίνοντας (προσωρινά) σασπένς στον αγώνα. Γιατί στο tie break «παραδόθηκε», με τον Νόλε να «καθαρίζει»... την μπουγάδα.

Αναλυτικά, η οκτάδα του Wimbledon:
Βερντάσκο-Μάρεϊ
Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ
Κούμποτ-Γιάνοβιτς
Φερέρ-Ντελ Πότρο

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x