Ισπανία

Οργή και… έφεση «Μπάρτσα» για Μέσι (video)

Έξαλλοι είναι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία του Μπορμπαλάν στο «Μεστάγια». Πού απέδωσε την κίτρινη στον Αργεντινό σταρ ο ρέφερι και η έφεση των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 1-0 από το «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια σκοράροντας στο 93’ με τον Σέρχιο Μπουσκέτς, αλλά αυτό δεν μετριάζει την οργή που επικρατεί στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».

Αυτή δεν πηγάζει τόσο από το κακώς ακυρωθέν γκολ του Λουίς Σουάρες ως οφσάιντ, αλλά από την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι αμέσως μετά το γκολ. Ο Αργεντινός σταρ δέχτηκε στη διάρκεια των πανηγυρισμών ένα μπουκάλι στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να χρειαστεί να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο διαιτητής Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, ωστόσο, κιτρίνισε τον «Λέο» και στο φύλλο αγώνα ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις.

Ασφαλώς οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ενημερώθηκαν για αυτή την αναφορά και έγιναν έξαλλοι, αφού το αστέρι τους βρέθηκε… κερατάς και δαρμένος. Έτσι αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση ζητώντας την ακύρωση της κάρτας στον Μέσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x